2777
2789
حرف تاپیک قبلی نیست حداقل دوساله فک کنم دارن راهنماییش میکننر ولی بازم...

دیگه چیکار کنم خواهری دوسال پیش من رفتم برا طلاق مهریمم گرفتم بعد شوهرم گفت برگرد دوست دارم یک سال بعد هیانت بعد خیانت دوباره من خواست دوباره بعد یه سال چیکار کنم وقتی دوسش دارم نمیتونم وقتی من میخواد بهش نه بگم الانم که نمیخوادم میذارم میرم  قرار بود اینجا مراحل دادگاه برم که با این حرفا امروزش نمیتونم ریختش تحمل کنم میرم خونه بابام شهر بابام ۳ ماه مراحل دادگاه نیرم بره راحت با همون هرزه ها

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضما فقط بلدی بگی جدایی رو پذیرفتم باز فرداش میری التماس اگر واقعا قضد جدایی داشتی جمع میکردی میرفتی

نه التماس نمیکنم خودم میگم نمیخوام بمونم خونت میگه نههه حالا دو هفته بدون جهازت برو بعد شاید برگشتی میگم نخیر با جهازم میرم مگه پارسال یه ماه رفتم خونه بابام معجزه شد هولیت شفا پیدا کرد که الان یهو ... دوباره بعدش همون میشی

تو نکنه همون کاربر گیسو کمندی ک چشماش آبی بود شوهرش بهش میگف زشتی میخام زن بگیرمهیچی نمیخرید دختره ف ...

همونم ولی گیسو کمند نبود راپونزل بودم 

مهریشو قبلا بخشیده شوهرشم گفته نمیخوام ازت بچه دار بشم خیاننم بهش کرده باز منتظر معجزه نشسته و دنبال ...

نه فقط دنبال باطله بودم میگفتم شاید یکی دعامون کرده  دعادمحبت بستگی میاره 

شایدم استارتر منتظر اون شال حضرت یوسفه که بیاد و اونو تبدیل کنه به دختر موردعلاقه ی شوهرش

شوهرم ادن انتطار داره بدون هیچ رسیدگی اتفاقا چند وقت پیش این به دوستم میگفتم شوهرم انتطار داره هیچی خرج نکنه منو لنگ یه هزاری بداره اخرشم من اونجوری باشم

ی بار دیگ تاپیکتو ببینم حتما میترکونم ... اینجا ملت اعصابشون از سر راه نیوردن... اصلا معلوم نیست حرف ...

صدا شوهرم صبط کردم میخوای بهت بفرستم تو خصوصی کاربرا اینجا من میشناسن اونسال که بهم خیانت کرد صدا شوهرم اینجا گداشتم ولی خوب اشتباه کردم بعدش پاک کردم اونموقع حالم خیلی بد بود تازه خبانتش فهمیده بودم 

من ندیده مبگم تو خیییلیم خوشگلی،منتهی شوهرت مریضه،یا داره از حرصش اعتماد بنفستو خورد میکنه،یا فکر می ...

دقیفا شوهر منم همینه بدترم هست البته ولی شوهر من چهرش خوبه و هنه از سر جهرش فک میکنن چه صخیت خوبیم داره خودشم میگه طاهرم ادما قول میزنه مردم بیرونم میبینن فک میکننن ولی ...من همش ناراحتم شوهدم بعد من پتانسل خوشبختی داره خیلی