2777
2789

به نظرم یه عده مراقب باشن چی میگن 

سایت عمومیه ممکنه حرفشون اشتباه باشه و رو نظر خیلیا تاثیر بزاره این حق الناسه تاثیرش میمونه...

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یه عده مراقب باشن چی میگن سایت عمومیه ممکنه حرفشون اشتباه باشه و رو نظر خیلیا تاثیر بزاره ای ...

عزیزم اون تاپیکم ک ۱۸۶ تا پست داره رو میشه گزارش بزنی لطفا؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

عزیزم اون تاپیکم ک ۱۸۶ تا پست داره رو میشه گزارش بزنی لطفا؟

حتما

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

فقط سطح اینجور خانواده ها و ایل و طایفه کاش منقرض بشن

کاش تو اینجا بودی 💔

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

الان تککلیف این امام زاده هایی که بندگان خدا سرشون یه شهر دفن شده بدنشون یه شهر چی میشه ؟؟

گوگل کن برات میگه مراحل لغوش رو

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

ن. درست نیست دوست همسرم بدنش رو اهدا کردن همسرم خوابش رو دید می‌گفت منو هل دادن سمت یک خونه سرمو که بلند کردم دیدم دوستم از خونه آمد بیرون می‌گفت یک چیزی روی دیوار حک شد می‌گفت بهم گفتن برو به همه بگو میگه رو دیوار نوشته بود شهدا جاودانند

در حسرت مادر شدن .........

توزندگی پس اززندگی چن نفرگفتن کسایی که اعضاشون اهدامیشدحالشون خوب بودبنظرم زندگی دادن به دیگران واقعاقشنگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...

لغو که نمیتونی بکنی ولی به مادرت بگو لغو کردی اشکال نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دوست گلم موقعی که خدایی نکرده اتفاقی میفته و کمیسیون تشکیل میدن برای اهدای عضو اگر صدتا هم کارت داست ...

تیشالله اول که صد سال عمر شاد و خوب داشته باشی

ولی بنظرم بد نیست که ، من قراره زیرخاک بپوسم و گندیده بشم خب اینجوری چه فرقی میکنه ، حالا اونام یه چیزی یاد بگیرن شاید یه ثوابی هم به ما رسید

مهم روح ادمه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

مرجعتون کیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اون کارت اهدا عضو فقط نمادین 

اول و آخر تصمیم گیرنده بعد ۱۲۰سال خانواده آت هستن رضایت ندن دکترها حق همچین کاری ندارن دیگه چرا الکی شلوغش کردن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .