جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انقدر جسم و جان عزیز میشه که حتی بعد مرگ هم راضی به پاره پاره شدنش نمیشیم..
من که حتما وصیت میکنم در صورت مرگ مغذی اعضای بدنم اهدا بشه
بره زیر خاک بهتره یا به یکی دیگه جون دوباره بدیم؟؟
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
از اونی که عضو بهش اهدا میشه پول بیشتری گرفته میشه و دوم اینکه احتمال زنده موندن اون فرد بیشتر از مر ...
خداروشکر که اینو گفتی چون مطمئن بودم درموردش نمیدونی 😁 اهدای عضو توی ایران کاملا رایگانه و از شخص دریافت کننده پولی نمیگیرن اسمشم روشه اهدا نه خرید و فروش چون خرید و فروش اعضای بدن جرم خیلی سنگینی هست
درمورد شخص دهنده هم از قبل با اسکن مغزی مطمئن میشن مغز مرده و امکانش نیست که توی بیمارستان نگهداری بشه چون عفونت از عضوی که مرده توی بدن پخش میشه (مثل پای دیابتی که سیاه میشه و پیشرفت میکنه ) بنابر این درصورتی که اهدا عضو نکنید در عرض چند روز تا نهایت یک هفته شخص توی بیمارستان هست و بعدش برای دفن تحویل میشه
کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))
زندگی بخشیدن به دیگران ثواب داره ، ثبت نام برای کارت اهدای عضو یه معنی این نیست که خدای نکرده شخص درجا فوت میشه .با مادرتون صحبت کنید قانع بشن
یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .