2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 81 پست
من سه بار در روز سرفه میکنم ولی هنوز سینم انگار ببخشید خلط دارهــ. بدتر اینکه خواب الود شدم خدا به پ ...

آره آره دقیقاً اونم همینجوریه.. 

نمیدونم هرچی ام میگم بریم دکتر میگ چیزی نیس فقط یکم سرفه میکنم و بیام بدتر میشم و ... 

مرسی ایشالا شماعم زودتر خوب بشین خیلی سخته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره آره دقیقاً اونم همینجوریه.. نمیدونم هرچی ام میگم بریم دکتر میگ چیزی نیس فقط یکم سرفه میکنم و بیا ...

ممنون عزیزم💚 چیز خاصی نیست تا وقتی تب ندارن خطرناک نیست اما اذیت کنندست 

😎💚🐬

یه ماههه😭😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منم واقعا نمیدونم کی تموم میشه عزیزم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم زود انرژیم میره

همین و بگو آدم میگه خب گرفتم تموم شد دو روز دیگه شروع میشه وای من الان گلوم میسوزه خدایا دیگه تحمل ندارم بخدا یک هفته چنان شکم دردی داشتم اصلا دردش عجیب بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

کاش سرفه میکردم از نوع گوارشی گرفتم انقد درد معده و دل پیچه و حالت تهوع کشیدم دلم میخواد بمیرم بدنم درد می‌کنه خسته است بدنم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

شما هم هنور خواب الود و خسته هستین؟ قدیما سرما میخوردیم اینطوری نمیشد چه چیزای مسخره ای هست این ویرو ...

اره خیلیییی سرفه میکنم  دل د رودم میریزه بیرون میخوام خفه شممم

دقیقاااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اخ خیلی داغونهمن اشتهامم از دست دادم

بچه های منم هیچی نمیخورن خیلی لاغر شدن ما تازه تو اوج ابتلا هستیم هنوز دو هفته از ابتلا مون نگذشته

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
کاش سرفه میکردم از نوع گوارشی گرفتم انقد درد معده و دل پیچه و حالت تهوع کشیدم دلم میخواد بمیرم بدنم ...

خیلی بده می بینی دل دردش چقدر عجیبه میزنه به کمر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همین و بگو آدم میگه خب گرفتم تموم شد دو روز دیگه شروع میشه وای من الان گلوم میسوزه خدایا دیگه تحمل ن ...

شکم درد به خاطر معدست غذای چرب نخور بدترش میکنه عزیزم

من خارش شدید پوستی هم داشتم به قول شما انگار هر روز یه علایم جدید نشون میده

😎💚🐬