2777
2789
عنوان

اگر قرار بود زندگیتون با ی ماشین توصیف کنید اون ماشین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 252 پست
عزیزی...🙏💖🥰ملکه که نه فکر نکنم😅

نه چرا صد در صدددددد  ما دخترای نی نی سایت هممون ملکه ایممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پی کی

عجب این از مینی مایمر پایمر هایپر بود چی بود بدتره😭😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نه چرا صد در صدددددد ما دخترای نی نی سایت هممون ملکه ایممم

نمونش منننننننن به کوری چشم پرپریا🍨

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
نمونش منننننننن به کوری چشم پرپریا🍨

باز این دختره ی کرموووووو اومد

اره باباااا تو که ملکه ای (ملکه پشمکا)

در حال حاضر اوتلندر ۲۰۲۴ یه ماشینی که بروزه و تو ایران هست

اوووووووو چه باحال😍

باز این دختره ی کرموووووو اومداره باباااا تو که ملکه ای (ملکه پشمکا)

اصلا ببین من با خودم برکت اوردم هروقت میام تاپیک شلوغ میشه هروقت نیستم تامیک خلوته میبینی🪵

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
اصلا ببین من با خودم برکت اوردم هروقت میام تاپیک شلوغ میشه هروقت نیستم تامیک خلوته میبینی🪵

یا الله راست میگی هروقت نوتیفیکیشن پیامت میاد سه چار نفرم پست جدید میذارن🪵🪵🪵🪵

بنز مدل قدیمی

خیلییییممممم زیبااااااا و جیگرطلا😍🥰😂

یا الله راست میگی هروقت نوتیفیکیشن پیامت میاد سه چار نفرم پست جدید میذارن🪵🪵🪵🪵

بلهههه دیگهههه

اصلا ببینم تو چرا خواب و آرام نداری؟