2777
2789
عنوان

اگر قرار بود زندگیتون با ی ماشین توصیف کنید اون ماشین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 252 پست
عزیزی...🙏💖🥰ملکه که نه فکر نکنم😅

نه چرا صد در صدددددد  ما دخترای نی نی سایت هممون ملکه ایممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پی کی

عجب این از مینی مایمر پایمر هایپر بود چی بود بدتره😭😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نه چرا صد در صدددددد ما دخترای نی نی سایت هممون ملکه ایممم

نمونش منننننننن به کوری چشم پرپریا🍨

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
نمونش منننننننن به کوری چشم پرپریا🍨

باز این دختره ی کرموووووو اومد

اره باباااا تو که ملکه ای (ملکه پشمکا)

در حال حاضر اوتلندر ۲۰۲۴ یه ماشینی که بروزه و تو ایران هست

اوووووووو چه باحال😍

باز این دختره ی کرموووووو اومداره باباااا تو که ملکه ای (ملکه پشمکا)

اصلا ببین من با خودم برکت اوردم هروقت میام تاپیک شلوغ میشه هروقت نیستم تامیک خلوته میبینی🪵

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
اصلا ببین من با خودم برکت اوردم هروقت میام تاپیک شلوغ میشه هروقت نیستم تامیک خلوته میبینی🪵

یا الله راست میگی هروقت نوتیفیکیشن پیامت میاد سه چار نفرم پست جدید میذارن🪵🪵🪵🪵

بنز مدل قدیمی

خیلییییممممم زیبااااااا و جیگرطلا😍🥰😂

یا الله راست میگی هروقت نوتیفیکیشن پیامت میاد سه چار نفرم پست جدید میذارن🪵🪵🪵🪵

بلهههه دیگهههه

اصلا ببینم تو چرا خواب و آرام نداری؟