2777
2789
عنوان

باردارم و دلم گرفته از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 56 پست

حق دارید ، بالاخره انتظار میره به عنوان پدر بچه ی توی شکمتون و شریک زندگیتون حالتون رو بیشتر درک کنن 

ولی چرا برای حالتون دکتر نمیرید؟ 

اگه طولانی بشه چی؟  ۹ ماه میخواهین همین روال رو ادامه بدین؟  

اول مقایسه رو بذارید کنار و قبول کنید همه قرار نیست مثل هم باشن و دوم سعی خودتون رو بکنید روزی یک وعده درست کنید ، والا بچه داری و کارای ناتمامش اینقدر سخته که غذا درست کردن در مقابلش هیچی نیست پس باید زندگیتون رو مدیریت کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از خونواده ها دور بودم تا ۴ ماه کامل تهوع داشتم بالا میاوردم ولی حتما یه وعده ناهار یا شام درست میکردم خودم کم میخوردم یا بالا میاوردم بیشتر بوی پیاز اذیتم میکرد حساس بودم دور دماغم میگرفتم بیشتر میوه میخوردم اگه چیزی نخوری لج کنی ضررش به خودت و بچه میرسه بچت ضعیف میشه داری مادر میشی قوی باش تو بی انرژی و بی انگیزه باشی مرد خونه هم خسته میاد تو رو میبینه فراری میشه

نمیشه مادرت یا خواهرت بیان پیشت؟

عزیزم😥😥😥منم مثه شما بودم حداقل تاهفته 18عینه جنازه بودم. اصلا نمیشد غذا درست کنم..قرص دمیترون میخ ...

دمیترون هم میخورم

ولی اصلا بوی غذا که بلند میشه حالم بد میشه سرم گیج میره عرق میکنم حالت تهوع و...

مامانم نه آخه خواهر برادر مجرد تو خونه دارم نمیتونه بیاد

میگه تو بیا، منم تا شوهرم راضی نباسه چطور برم، میترسم دیگه نیاد دنبالم با بچه م بمونم اونجا، لعنت به ازدواج دوم و ترس از طلاق.

اگه واقعن حالت بده بروخونه مادرشوهرش بااون بیادوییشت عزیزم ۹۰درصدمرداهمینن شوهرم باعث شد دستم بریده کی شدیدبگیره بخاطر عذاب وجدانش ۳روزظرف شست آزمنت منوکشت خودم پاشدم کارام رسیدم بادست کش خیلی دردناک بود مامانم هم نزدیکم بود مگه کمکم کردیاچبزی درس کرداوردعزیزم ماسک بزن بپزیکمی دیگه حالت خوب میشه منت کسی هم سرت نیست

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
خودت غذا از بیرون سفارش بده کاری نداره که. موقعی که شوهرت یک ساعت مونده بیاد خونه برنج بزار حالا جوج ...

عزیزم من که شاغل نیستم

شوهرم هم پول غذای بیرون نمیده، میگه اینا خوب نیستن من پول اضافی ندارم برای غذای بیرون بدم

دمیترون هم میخورمولی اصلا بوی غذا که بلند میشه حالم بد میشه سرم گیج میره عرق میکنم حالت تهوع و...مام ...

عزیزم خودتو اینقد تحقیر نکن یکم اعتماد به نفس داشته باش چرا اینقد میترسی خیلیت ازدواج دومشونه ولی اینجوری نیستن اونی که باید بترسه شوهرته چون مهریه و حق و حقوق تو و بچه به گردنشه نترس گلم

حق دارید ، بالاخره انتظار میره به عنوان پدر بچه ی توی شکمتون و شریک زندگیتون حالتون رو بیشتر درک کنن ...

دکتر رفتم

قرص دمیترون داده،میگه باید تحمل کنی

قرص هم تاثیر زیادی روی من نداره

عزیزم من که شاغل نیستمشوهرم هم پول غذای بیرون نمیده، میگه اینا خوب نیستن من پول اضافی ندارم برای غذا ...

اینجا همه هر چی شد میگن غذا سفارش بدین 

تا آخر بارداری ویار نمیمونه

یه روز مادرت بگو بیاد اگه واقعا با راهکارایی که دادیم ماسک و پارچه بستن و روشن کردن تهویه ...

نمیتونی 

مادرت بیاد قورمه قیمه مرغ 

خورشت درست کنه به تعداد زیاد بزاره فریزر  

اصلا بوی غذا که بلند میشه سرم گیج میشه عرق میکنم بی حال میشم حالت تهوع میگیرماونوقت شوهرم جای اینکه ...

تحت نظر دکتر هستی؟ معمولاً ویتامین ب ۶ میدن.

عیبی نداره. یه کم ناز همسرت رو بکش.

باهاش دوست باش. ازش بپرس چرا تو قیافه است.

اگه به خاطر حاضر نبودن غذاست. بهش بگو خیلی ناراحتم که نمیتونم برای عشقم غذا درست کنم. می‌دونم وقتی از سر کار میای دلت غذای گرم میخواد.

همین حرفایی که اینجا گفتی به شوهرت هم بگو.‌با محبت و از در دوستی.‌

بهش بگو این مدت هم میگذره بیا با کمک هم این روزا رو  بگذرونیم و خاطره‌‌اش رو برای بچه‌امون تعریف کنیم.