...من خیانت کرد جز خیانت کارا دیگ هم کرد ولی یه فرصت دادم بهش این فرصت آخره اگ درست نشد طلاق میگیرم یا شرط میزارم خونرو بکنن ب نامم وگرنه بچه دارم اگ یه موقع در آینده شدم ...بچرو هم میزارم پیش خودش اسیر یچه شه و میرم.شما بعد خیانت در چه وضعین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ب نطرم بزرگترین اشتباهم این بود ک موندم باهاش ولی کینه ای ک ازش گرفتم هر روز بزرگ تر میشه و خودمو روح و روانمو نابود کردم و اون فکر میکنه یادم رفته چون ب روش نمیارم🥲
فعلا نیوردم ولی بیارم در آینده ب نظرت اگ شوهرم خطا کرد یچرو ببرم ک راحتش کنم و ب عشقو حالش برسه؟؟
چرا رابطه ای که الان میدونی خیانت هست با اوردن بچه درست میشه؟؟؟الان فهمیدی خیانت هست آگاه باش و بچه نیار که یه طفل معصوم رو بهم پاس ندین، امیدوارم متوجه منظورم بشید ! دنیا به اندازه ی کافی بی رحمانه هست اگر زندگی مشترک خوبی ندارید خیالتون رو راحت کنم با اومدن بچه هم مشکلی حل نمیشه !!!