2777
2789
عنوان

باردارم و دلم گرفته از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 56 پست

عزیزم😥😥😥منم مثه شما بودم حداقل تاهفته 18عینه جنازه بودم. اصلا نمیشد غذا درست کنم..قرص دمیترون میخوردم تا تهوعم کم شه.. شمام استفاده کن.. نمیشه ب مادرت بگی بیاد؟.. دیگ سخت تر ازاین دوران چی هست؟.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین واقعیت اینه که خیلی کم پیش میاد مردی تحمل این داستان ها رو داشته باشه . حالا اگر دکتر استراحت بده داستان فرق داره. ولی وقتی فقط مشکلت بی حالیه به هر حال ینی میتونی بلند شی یه غذا بزاری و باز بخوابی . اگر الان یه بچه دیگه توی خونه ت داشتی هم باز میشد این طور بمونی روی تخت. سخت نگیر بلند شو و هر طور شده یه کم به زندگیت برس

عزیزم ما ام همه همینطور بودیم من حتی از بوی نون که از فریزر درآوردم تا یه ساعت بالا میاوردم شهر غریب هم بودم هیچکسم دورم نبود ولی هر وعده غذا درست میکردم و انتظار نداشتم شوهرم از سرکار میاد خسته و کوفته پاشه غذا درست کنه دیگه شما ام یه کم خودتو جمع کن به خاطر خودت و بچت حداقل 

خودت غذا از بیرون سفارش بده کاری نداره که. موقعی که شوهرت یک ساعت مونده بیاد خونه برنج بزار حالا جوجه میخوایی کباب میخوایی یا خورشت سفارش بده از رستوران یا این غذا آماده ها با پیک برات بیارن. با گوشی کاری نداره فعلا دو ماه رو همین طوری بگذرون ماه پنجم هم خستگیت و ضعفت می‌ره و جون میگیری و میلت به غذا هم بیش تر میشه. 

خیلی از مردها مثل همسرتن، اکثرا بلد نیستن و درک هم نمیکنن. خصوصا اگر مامانشون خیلی مایه میذاشته و اهل توجه به خودش نبوده باشه که بدترن

چندلایه ماسک بزن

لباس گرم بپوش و درو پنجره رو باز کن و هرطور شده یه وعده رو برای خودتم که شده بپز، ببین از چی خوشت میاد همونو موقع کارات بذار توی دهنت تا تهوعت کم بشه، مثلا میوه خشکی ابنباتی چیزی

با دکترت مشورت کن و دارو بگیر، من قرص ب۶ میخوردم تهوعم کم میشد

الهی بگردم برات کاشکی همسایه بودیم برات میاوردم

بگو مامانت میتونه چند روز بیاد پیشت

فردا فامیلی شوهرتو میگیره

مادرشوهرت پوزشو‌ میده

الان دایورت کرده

خدا شوهرتو سر عقل بیاره انشالله 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

منم سه ماه اول خیلی وضعیتم بد بود اصلا نمیتونستم چیزی بخورم تا غذا میخوردم حالم بدمیشد بوی مرغ و گوشت که میومد بالا میاوردم  اما باماسک غذا درست میکردم  کلا هم خودم تا آخر بارداری غذا درست کردم

برای سلامتی خودت و بچت هم که شده باید غذا بخوری دیگه حداقل یه وعده رو درست کن اشکال نداره این روزا هم میگذره

برای سلامتی دخترم دعاکنید ❤️

اصلا بوی غذا که بلند میشه سرم گیج میشه عرق میکنم بی حال میشم حالت تهوع میگیرم

اونوقت شوهرم جای اینکه درک کنه رفته تو قیافه و قهر کرده...

نمیاد بگه عزیزم چی شده؟ بیا بهت کمک کنم باهم درست کنیم، یا اصلا ببین من چیکار میتونم واست بکنم

حتی یک کلمه باهام حرف نمیزنه، صبح تا شب منتظرم اون از سرکار بیاد، میاد هم میره تو گوشبش اینستا میبینه سه چهار ساعت ،بهد میخوابه