2777
2789
عنوان

باردارم و دلم گرفته از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 56 پست
نه عزیزماین شهر تنهام هیچکسی رو ندارم

به نظرم برو بیرون، نونوایی، پارک، مسجد، کتابخونه، سعی کن کم کم به آدما نزدیک بشی و چندتا دوست برای خودت پیدا کنی.

اینجور مواقع غمخوار همدیگه باشین.

اگه واقعن حالت بده بروخونه مادرشوهرش بااون بیادوییشت عزیزم ۹۰درصدمرداهمینن شوهرم باعث شد دستم بریده ...

عزیزم مادرشوهرم دریغ از یه وعده غذا بیاره

یه روز اومد یه سوپ آورد بعدم کلی غر زد که من مریضم و بدنم درد میکنه و همش افتادم تو رختخواب و نمیتونم برای تو غذا درست کنم، بعدم رفت که رفت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من که شاغل نیستمشوهرم هم پول غذای بیرون نمیده، میگه اینا خوب نیستن من پول اضافی ندارم برای غذا ...

غذای بیرون ممکنه باکتری داشته باشه، برای زن باردار خیلی خوب نیست. ممکنه باعث مسمومیت بارداری بشه.

حالا اون هایی هم که میگی کلی زور زدن تو دو روز اینجورین و هوای زنشونو دارن فک نکن فقط شوهر خودته اکث ...

حالا نمیدونی قبل ازدواج چی میگفت

من خیلی تو بارداری هوای خانوممو دارمو‌...کارای خونه رو انجام میدم و...فلان میکنم و...

...

اونوقت الان چون بهش گفتم کمک کن غذا درست کنم، پا شده از خونه رفته...

جای اینکه از سرکار میاد با روی خوش بیاد بگه زنم صبح تا شب تو خونه منتظر منه، باهاش دو کلمه حرف بزنم کمک کنم یه چیزی درست کنیم ، بعد اینطوری میکنه.

عزیزم مادرشوهرم دریغ از یه وعده غذا بیارهیه روز اومد یه سوپ آورد بعدم کلی غر زد که من مریضم و بدنم د ...

بره که برنگردع عزیزم من مامانم برام نمی‌کرد یاعلی بگوازخداتوان بخاه خودت کاراتوبکن 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

عزیزم سعی کن بلند بشی .همه ی مردها مثل هم نیستن .مثلا درسته شوهرت بگه خانم فلانی حامله بود،سر کار میرفت ،دوتا بچه هم داشت واسه بچه ها و شوهرشم غذا میپخت؟خوب هر کسی یه جوریه

گلم بلند شو صد تا صلوات بفرست .از خدا بخوات کمکت کنه و نیرو بگیری .و با انگیزه شروع کن به کار کردن کتابهای اموزش فرزند پروری بگیر بخون یا از نت پبدا کن و بخون که کسلی از سرت بلند بشه.موسیقی بی کلام دانلود کن مخصوصا پیانو خیلی حس خوبی میده بهت

حالا نمیدونی قبل ازدواج چی میگفتمن خیلی تو بارداری هوای خانوممو دارمو‌...کارای خونه رو انجام میدم و. ...

مردها هم تو‌ دوره‌ی بارداری افسرده میشن. باید به هم کمک کنید. هردوتون هم رو درک کنید.

حالا نمیدونی قبل ازدواج چی میگفتمن خیلی تو بارداری هوای خانوممو دارمو‌...کارای خونه رو انجام میدم و. ...

فقط لب و دهن هسن 

مامانم یه مدت بخاطر رحمش خونریزی شدید داشت که رخت خواب نشین شده بود بابای من یک روز غذا خرید بقیش خون به جیگرمون کرد 

بخاطر مهمونی داداشش سه طبقه مامان منو با اون وضعش برد اونجا 

شما سعی کن حرص نخوری ، نمی خواسم فقط دل داری بدم همش هر چی بود از آقایون که دور و بر هم دیدم 

اینجوری فک کن در کم توقع ترین حالت ممکن ازش باشی که اذیت نشی مگرنه اینا درست نمیشن