2777
2789
عنوان

پسری که قصد ازدواج داره

200 بازدید | 24 پست

چندوقتی بود با استادمون حرف میزدیم و اینا تا رفتیم بیرون  خیلی جنتلمنانه رفتارمیکرد ی سری سوالا ازم پرسید که شکم رفت ب سمت ازدواج حالا نمدونم کلش داغ بود ی چیزی گفت یا ن بعضی از مردا چقد گنگن اصلا نمیشه فهمیدشون

سوالاش راجب درامد بود مثلا چ درامدی بنظر تو خوبه 

از چ رفتارایی بدت میاد 

بعد راجب درامدش گف 

اخرشم ک اسنپ گرفت برام  نمدونم شوخی یا جدی گف یاد بگیریم خونتونو ایندفه با گل و شیرینی بیایم😂🥴

خیلی ازش خوشم میاد و اولین نفر من بهش گفتم(اونم انگار میاد نمیدونم اینجوری بنظر میرسه سر قرار خیلی ازم تعریف میکرد و اینا…خیلی مناسبه از لحاظ عقلی خوب ب من میخوره  شما نظرتون چیه پسری ک قصدش جدیه چ سوالایی میپرسه؟

اینم بگم استاد باشخصیتیه اون چیزی ک من دیدم ازش.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالت چه استاد اپن ماینی 

استادای محل سگ بهمون نمیذاشتن 🥴🥴

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
احتمالا قصدی داره اما یه اشتباهی که خیلی تز دخترا تو این مرحله میکنن همینه که انقدر راجع بهش فکر و خ ...

دقیقا موافقم باهاتون اما به مادرمم میگم حرفاشو سوالاشو میگه لابد هدفی داره 

چرا ی استاد باید دعوت شاگرد و بپذیره بخاطرش از راه نسبتا دور بیاد قرار!

اره ولی ی نشونه هایی رو میشه پیدا کرد دیگ مگ ن؟

هیچ نشونه ای نیست عزیز دلم

یه وقتایی اینقدر همه چی خوب پیش میره ولی یهو طرف غیبش میزنه

براهمین میگم زیاد با چهارتا حرف آینده نگری نکنید چون تو رابطه بیشترین آسیب روحی رو دختر میبینه

بقول قدیمیا خونه پسر خبری نیست

ولی خونه دختر عروسیه

متاهل🧸

پسر قصدش ازدواج باشه میگه ازدواجه مستقیم از اول البته بازم ممکنه دروغ بگن

موافقم ولی اخه این بنده خدا استادمونه یکم رو دروایسی داره بعد شاید یکم طول بکشه تو بعضی از رابطه ها

بابا این استادای حق التدریسی رو خیلی جدی نگیرید . یه همکلاسی داشتم دخترباز ، درسش افتضاح الآن حق الت ...

دقیقا منم یکیو میشناسم استاد شده تو دانشگاه آزاد خیلی خیلی دختر باز بود الآنم هست

☕🎵🍫🍻
پسرا زر زیاد میزنن

میدونی پسر با مرد فرق میکنه بنظرم 

ایشون۱۰سالذاز من بزرگتره قشنگ حرف منو میخونه رفتارش بالغانست پسر نیست نمیدونم چطوری بگم..مردونه رفتار میکنه😂