2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ولی چرا؟ منطق پشتش چیه آخه منطقی نیست خب

منم نمیدونم والا... یه چیزایی خیلی پیچیدس انسان نمیتونه سردر بیاره... فقط ان شاء الله خدا ببخشه بنده هاشو چون واقعا فقط یه لحظه تصمیم گیری اشتباه منجر به تباهی آدم میشه

خب شرایط باعث میشه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

قتل نفس گناه کبیره است نفس خودت یا دیگری فرقی نداره هیچ بخششی در کار نیست

ولی تو قرآن نیومده که قاتل تو جهنم میره چه برسه تا ابد تو جهنم باشه حتی فکر کنم یه پیامبری یک نفر رو کشته خدا گفته تو بخشیده شدی فکر کنم حضرت موسی بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب محیط اطراف نمیزاره نزدیکترین ادمای اطرافم نمیزارن...

میدونم چون منم نزدیک ترین افراد زندگیم فوق العاده سمی آن و ازارم میدن ولی میگم من باید قوی باشم چرا باید تسلیم بشم که اونا شاد بشن؟

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

من همیشه برام سواله که چرا نمیگن کسی که قتل کنه تا ابد تو جهنمه ولی میگن کسی خودکشی کنه تا ابد تو جه ...

جان هدیه ای از طرف خداونده

هرکسی که قدر ندونه یا به جان کسی آسیب بزنه گناهکاره

تا ابددد توی جهنم رو که باور ندارم ، چون خداوند بخشندس

ولی گرفتن جا کسی یا خودت ، گناه بزرگیه و تاوان داره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا خودکشی سنت کنه

۱۳ سالم بود سابقه خودکشی داشتم ولی تهش فقط رفتم بیمارستان بعد که خوب شدم گفتم خودمو جمع کنم یجوری زندگی کنم دیگه همه چی اوکی میشه

الان خودم نسبت به همسنام زندگی موفق تری دارم ولی محیط اطرافم و ادمای نزدیکم نمیزارن و یکم از اتفاقایی که قراره واسم بیفته میترسم

چند وقت پیش پیشه یه تراپیست رفتم حس کردم تاثیری نداره

خب اون خوب نبوده 

ببین بجای خودکشی کردن دنبال درمان باش 

برو پیش روانشناس خوب 

واقعا تاثیر داره 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
جان هدیه ای از طرف خداوندههرکسی که قدر ندونه یا به جان کسی آسیب بزنه گناهکارهتا ابددد توی جهنم رو که ...

چرا پس زندگی من از اونیکه به بقیه اسیب میزنه بدتره؟ چرا اون ادما ۵۰ ۶۰ ساله دارن خوب زندگی میکنن بعد من که هنوز ۱۸ سالم نشده دارم عذاب میکشم؟ یعنی اون ادمای ۵۰ ۶۰ ساله هرچقد بخوان به ادمای اطرافشون اسیب جسمی و روحی بزنن بعد ماهم به این امید که یه روز میرن جهنم عذاب کارشونو میکشن دلمونو خوش کنیم...

میدونم چون منم نزدیک ترین افراد زندگیم فوق العاده سمی آن و ازارم میدن ولی میگم من باید قوی باشم چرا ...

منم همچین فکری داشتم ولی الان حس میکنم الکی دارم خودمو گول میزنم