جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم نمیدونم والا... یه چیزایی خیلی پیچیدس انسان نمیتونه سردر بیاره... فقط ان شاء الله خدا ببخشه بنده هاشو چون واقعا فقط یه لحظه تصمیم گیری اشتباه منجر به تباهی آدم میشه
میدونم چون منم نزدیک ترین افراد زندگیم فوق العاده سمی آن و ازارم میدن ولی میگم من باید قوی باشم چرا باید تسلیم بشم که اونا شاد بشن؟
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
من همیشه برام سواله که چرا نمیگن کسی که قتل کنه تا ابد تو جهنمه ولی میگن کسی خودکشی کنه تا ابد تو جه ...
جان هدیه ای از طرف خداونده
هرکسی که قدر ندونه یا به جان کسی آسیب بزنه گناهکاره
تا ابددد توی جهنم رو که باور ندارم ، چون خداوند بخشندس
ولی گرفتن جا کسی یا خودت ، گناه بزرگیه و تاوان داره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جان هدیه ای از طرف خداوندههرکسی که قدر ندونه یا به جان کسی آسیب بزنه گناهکارهتا ابددد توی جهنم رو که ...
چرا پس زندگی من از اونیکه به بقیه اسیب میزنه بدتره؟ چرا اون ادما ۵۰ ۶۰ ساله دارن خوب زندگی میکنن بعد من که هنوز ۱۸ سالم نشده دارم عذاب میکشم؟ یعنی اون ادمای ۵۰ ۶۰ ساله هرچقد بخوان به ادمای اطرافشون اسیب جسمی و روحی بزنن بعد ماهم به این امید که یه روز میرن جهنم عذاب کارشونو میکشن دلمونو خوش کنیم...