نمیدونم اعتقاد به اون دنیا داری یا نه من خودم با اینکه اعتقاد دارم خیلی وقتا دلم خودکشی میخواست ولی نکردم چون یکی از بزرگترین گناهاست دوم اینکه قبول کردم اون دنیا هیچ جوره از این دنیا بهتر نیست توی ترس و وحشت زیر قبر زیر خاک باید بخوابی محتاج باشی که خوانوادت بیان واست دعا کنن اصلا تو که اینو میگی یه لحظه زیر قبر رو فکر کردی؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ی زمانی برات مقرر شده ک توی این دنیا بمونی و زندگی کنی اگر خودت این زمانو با خودکشی به پایان برسونی که البته نمیتونی به تعداد سال هایی ک باید توی این دنیا میموندی و زندگی میکردی اونور زجر میکشی چند برابر سختی های ناچیز این دنیا
پشت کار این رو میگذاشت برای رسیدن به خواسته هاش انقد نا امید نبود:)😐😂
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
واسه خواسته هام تلاشمو کردم به نصف مسیری که میخواستمم رسیدماتفاقا تنها پارت خوبه زندگیم وقتیه که واس ...
خب دیگه قربون آدم چیز فهم !!
وقتی اینطوریه چرا با زندگیت بازی میکنی؟؟زندگی کن لذت ببر
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary