2777
2789

یه نفر که خیلی برام عزیزه مبتلا به توموربدخیم شده جراحیش کردن الان بعد یک ماه گفتن باید شیمی درمانی شروع کنه حالا سوال دارم یکی اینکه یعنی جراحی موفق نبوده که شیمی رو شروع کردن 

و دوم اینکه کسی بوده با شیمی درمانی خوب بشه اصلا ؟🥺🥺🥺🥺🥺

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

نه بابا خیلی اوقات بعد جراحی شیمی درمانی میکنن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

نه ببین، اتفاقا بعد جراحی شیمی درمانی میکنن که مطمئن شن همه سلول‌های سرطانی از بین برن. من داییمو دکتر احمقش یادش رفت براش بنویسه بعد جراحی. الان دوباره سرطانش برگشته.اره خیلیا خوب شدن

وای خدا خیلی جوونه فقط ۲۴ سالشه خداکنه خوب شه کلی امید ب زندگی داشتتتتت 🥲🥲

وای خدا خیلی جوونه فقط ۲۴ سالشه خداکنه خوب شه کلی امید ب زندگی داشتتتتت 🥲🥲

دیگه عین قدیما نیست سرطان خیلی ها درمان میشن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

شیمی درمانی جزو درمانه بعد اونم شاید پرتو درمانی بشه...که ریشه بیماری رو خشک میکنن.دوستم داره پرتو د ...

عزیزم میتونم بپرسم دوستتون مبتلا به چه نوع سرطانی بودن ؟ 

ایشونم اول توده رو جراحی کردن ؟ 

ایشالا زودی خوب بشن ❤️🙏🏻

بعد از عمل باید شیمی درمانی بشه و حتی شاید یک دوره هم پرتو درمانی 

یکی از عزیزانم دچارش شد و این مراحل رو طی کرد 

بالاخره بیماری از تنش بیرون رفت ولی همزمان با بیماری مشکلات دیگری هم پیدا کرد و چندبار عمل کرد حالا هم گوشه خونست و خیلی کم جایی میره و میاد 💔 کاش مثل قبلاً ها بود همونقدر سرزنده و شاد 🙂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

سرطان چی دارن؟؟