2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 184 پست
دمت گرممممم آفرین بهت خیلی کار خوبی میکنی. بعضیا از رو اول ازدواج تا اخرش عینا یه جور درست میکنن و د ...

ن بابا من اوایل ازدواج خیلی تغییر میدادم،بعضیاشون محشر میشد ولی چون یادداشت نمیکردم یادم نمیموند! وقتی دیدم اینجوری بی فایدست دیگه تغییر ندادم! گفتم تا زمانی که یاد نگیرم یادداشت کنم دیگه تغییر نمیدم! یبار یه مرغ درست کردم که از خوشمزگیش مو به تنمون سیخ شد، دارم آتیش میگیرم که دستورشو یادم نموند! باید واکنش شوهرمو وقتی لقمه اولو خورد میدیدی!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ن بابا من اوایل ازدواج خیلی تغییر میدادم،بعضیاشون محشر میشد ولی چون یادداشت نمیکردم یادم نمیموند! وق ...

واااااااایییییی چقد دارم غصه ی اون مرغتو میخورم الان 😔😔 دقیقا باید ریز به ریزززز بشینیم یادداشت کنیم. حتی اگه نتیجش خوب نشه هم حداقل میفهمیم چه کارایی باعث میشه غذامون بدمزه بشه. من تازه عروسم و تو عقدم و تجربه ام خیلی کمه ولی چندتا تجربه ی خیلی کوچیک دارم که بهت میگم بلکه شاید کمکی بهت بشه.

دوستم از یوتیوب نواب ابراهیمی (اسم آشپزه) خورشت قیمه درست کرد و میگفت خیلییی خوب شد.


خودم از یوتیوبِ "شف میدانچی" شله زرد درست کردم که خیلی خوب شد. فقط با این تفاوت که شکر رو به اندازه ی برنج ریختم. و چون شکر رو کم کردیم، دیگه نباید بذاریم مثل میدانچی آب اونقد تبخیر بشه. چون شکر آب میندازه و حالا که ما کمتر شکر میریزیم، پس باید اونقد نذاریم آبش تبخیر شه وگرنه سفت میشه که البته سفتشم خیلی خوشمزست.


عدسیام خیلی خوبه که البته چون سعی میکنم زیاد سرخ نکنم که غذاها سالمتر باشن، احتمالا خوشمزه ترین عدسی نیست ولی خب لابد نکات خوبی هم توش هست که بقیه میگن عدسیمون مثل تو نمیشه 😁 به چشم یه عدسیِ سالم بهش نگاه کن. سبب زمینی پیاز رو نگینی میکنم و تو اب میذارم بپزه. عدس رو میشورم یکساعت خیس میکنم بعدش با همون ابش اضافه میکنم به سیب زمینی پیاز. یه قاشق رب گوجه هم میزنم. ادویه ها: نمک فلفل زردچوبه گلپر دارچین. موقع سرو هم لیموترش و روغن زیتون هرکی خواست بریزه. و واسه لعابش حتما حتما یکی دو ملاقه از عدسیتو خارج کن، با چنگال یا هرچی بکوب و دوباره به قابلمه اضافه کن.

بازم میگم، دستور پختای عدسی مجلسی رب و سیب زمینی و پیاز رو سرخ میکنن و احتمالا خوشمزه تر میشن ولی خب این سالمتره.


متاسفانه دیگه تجربه خاصی ندارم 😁 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااااااایییییی چقد دارم غصه ی اون مرغتو میخورم الان 😔😔 دقیقا باید ریز به ریزززز بشینیم یادداشت کن ...

از اون مرغ فقط گوجه سبزش یادمه، بعد از چهار سال هنوز میسوزم  

صادقانه بخوام بگم، حتی دستور عدسیت خوشمزه بود چه برسه به خودش

حتما امتحان میکنم، اتفاقا عدسی های من چندان جالب نمیشه! شوهرم توی غذاهای آبکی همین عدسی رو دوس داره که اونم خیلی خوب درست نمیکنم! پس شک نکن عدسیت رو امتحان میکنم حتما

میدونی من به چه آدمایی خوش دست پنجه میگم؟ به اونایی که با ترکیب اصلیه هر غذایی اون غذارو خوشمزه درست میکنن! 

بعضیا توی نی نی سایت مثلا میگن سبزی قرمه رو اگر با ساقه بریزی خوشمزگیش کم میشه در حالی که خاله مامانم قرمه سبزیاش خیلی خوب میشه و همه رو با ساقه میریزه  این یعنی خوش دست پنجه بودن! اصلا هم از مواد خوراکی مرغوب استفاده نمیکنه، غذاهاشم پرگوشت نیست! بعضیا از روی حسادت میگن روغن زیاد میریزه، درحالی که غذاهای خودشون با روغن و گوشت فراوون هم به پای غذاهای اون نمیرسه! من دوس دارم اینجوری خوش دست پنجه باشم، مثل مامانم،مثل زنداییم!

به نظرم وقتی هویج ریختی توی مرغت،حتی اگر خوشمزه هم بشه دیگه فایده نداره، چون از ترکیب اصلیش خارج شدی و خوشمزگیش ربطی به دستپخت تو نداره و به لطف هویج خوشمزه شده! چون واقعا هویج غذارو خوشمزه میکنه! 

برای همین اینجا بیشتر دنبال ترکیب سبزیا بودم تا اینکه ببینم چه چیزای جدیدی به قرمه سبزیشون اضافه میکنن! چون بعضی چیزارو اگر اضافه کردی و غذات خوشمزه شد، دیگه هنر دست تو نیست، هنر اون ماده غذاییه

من عاشق آشپزیم، میخوام حرفه ای دنبالش کنم پس باید اصولی یاد بگیرمش تا نود و نه درصد کسایی که غذامو میخورن دوست داشته باشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به عنوان یه کاربر آقا که دست پختش محشره کبراست عارضم خدمتتون که تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله به نسبت برابر ریز خورد بشه و تا حد موندن به سوختن سرخ بشه و لیمو عمانیه خشو با لوبیا چیتیه کنسروی مشکات و یکمی هم گوشتتون پرچربی باشه که اگه گوشت گوسفند باشه خیلی عالیه

من از سبزی آماده استفاده میکنم فعلا درس میخونم وقت ندارم سبزی بگیرم خرد کنم . لوبیا هارو هم همیشه از قبل میپزم 

شوهرم قرمه های منو دوست داره یه بارم برای خانوادش درست کردم خوششون اومد . البته من توی زودپز درست میکنم 

اول سبزی رو خوب سرخ میکنم میزارم کنار . بعد پیاز رو نگینی خرد میکنم یکم تفت میدم بعد گوشت رو به پیاز  اضافه میکنم و سرخ میکنم بعد بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم و سبزی هارو به گوشت و پیاز اضافه میکنم دوباره یه تفت میدم و بهش یه قاشق غ رب انار ملس یا یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنم و هم میزنم و بهش چند لیوان آب اضافه میکنم تا روی گوشتارو بگیره کامل . من چون لوبیا رو از قبل میپزم همیشه ۱۰ دقیقه آخر به مواد اضافه میکنم اگه لوبیا خام بود اول یکم جدا بزارین نیم پز بشه بعد موقعی که میخوای روی گوشتا آب بریزی قبلش لوبیا رو اضافه کن و بزار بپزه یکم پر لیمو عمانی و نمک و شنبلیله خشک و آبلیمو هم در همون ده دقیقه آخر پخت اضافه میکنم و تمام 

من از سبزی آماده استفاده میکنم فعلا درس میخونم وقت ندارم سبزی بگیرم خرد کنم . لوبیا هارو هم همیشه از ...

مشخصه بعضی چیزا پایه ثابت قرمه سبزی شدن و من بیخبر بودم   مثل همین شنبلیله خشک! باید این یه کارو بکنم، هیچ کاری رو هم نکنم، این شنبلیله خشک رو انجام میدم ببینم چیه که اکثرا انجامش میدن

انقدر حرفشو زدم که هوس قرمه سبزی با سالاد شیرازی کردم  هعی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مشخصه بعضی چیزا پایه ثابت قرمه سبزی شدن و من بیخبر بودم مثل همین شنبلیله خشک! باید این یه کارو بکن ...

شنبلیله خشک واجب نیست ولی خب بهترش میکنه من گاهی اوقات نمیزنم ولی رب انار یا رب گوجه خیلی خوبش میکنه 

شنبلیله خشک واجب نیست ولی خب بهترش میکنه من گاهی اوقات نمیزنم ولی رب انار یا رب گوجه خیلی خوبش میکنه

آره رب گوجه رو میدونم ولی با رب انار تا حالا امتحانش نکردم

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ترکیب سبزی رو کامل میگی کدبانو جان؟ نسبتهاشون رو هم بگو،مثلا توی یک کیلو سبزی قرمه از هرکدوم چقدره؟ل ...


  • سیصد گرم سبزی جعفری
  • سیصد گرم سبزی تره
  • سیصد گرم سبزی گشنیز
  • صد گرم سبزی شنبلیله
  • پیازچه 
  • من برا خودمون سه نفر یه لیمو امانی میندازم و نصف استکان ابغوره
  • پیاز اینا مهم نیست سبزیت خوب باشه 
رب انار ترش اینجاها پیدا نمیشه ولی نارنج رو امتحان میکنمنمیشه لیمو عمانی نندازیم بجاش آب لیمو تازه ب ...

آب لیموهم بد نیست ولی  بجای چاشنی (که رب انار و آب نارنج بود)ولی خود لیمو عمانی یه چیز دیگه س عطر لیمو تو قرمه سبزی یه حال دیگه س

از اون مرغ فقط گوجه سبزش یادمه، بعد از چهار سال هنوز میسوزم صادقانه بخوام بگم، حتی دستور عدسیت خوشم ...

ادویه های عدسی رو رعایت کن همشو که گفتم بریز حتما و هی تست کن. من موقع ادویه ریختن شاید ده پونزده بار تست میکنم هی.

دقیقااااااا عااااالی گفتی. تازه من مامانم یه ویژگی داره اونم اینکه زیاد ظرف کثیف نمیکنه مثلا واسه اکثرررر غذاها فقط از یه قابلمه استفاده میکنه (یعنی همه چیو جدا سرخ نمیکنه) و اکثر چیزاشو سرخم نمیکنه و بازم خوب میشه.

بعضی دستور پختا خوب میشنا ولی خیلییییی سختن. یعنی یوی دو روز باید براش وقت بذاری. اینارو واقعا نمیشه روزمره درست کرد. فوقش سالی یبار. دستورایی خوبن که هم خوشمزه باشن هم برای درست کردنش جون نذاری. چون قراره هرروز آشپزی کنیم نه سالی یکبار.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز