از اون مرغ فقط گوجه سبزش یادمه، بعد از چهار سال هنوز میسوزم
صادقانه بخوام بگم، حتی دستور عدسیت خوشمزه بود چه برسه به خودش
حتما امتحان میکنم، اتفاقا عدسی های من چندان جالب نمیشه! شوهرم توی غذاهای آبکی همین عدسی رو دوس داره که اونم خیلی خوب درست نمیکنم! پس شک نکن عدسیت رو امتحان میکنم حتما
میدونی من به چه آدمایی خوش دست پنجه میگم؟ به اونایی که با ترکیب اصلیه هر غذایی اون غذارو خوشمزه درست میکنن!
بعضیا توی نی نی سایت مثلا میگن سبزی قرمه رو اگر با ساقه بریزی خوشمزگیش کم میشه در حالی که خاله مامانم قرمه سبزیاش خیلی خوب میشه و همه رو با ساقه میریزه این یعنی خوش دست پنجه بودن! اصلا هم از مواد خوراکی مرغوب استفاده نمیکنه، غذاهاشم پرگوشت نیست! بعضیا از روی حسادت میگن روغن زیاد میریزه، درحالی که غذاهای خودشون با روغن و گوشت فراوون هم به پای غذاهای اون نمیرسه! من دوس دارم اینجوری خوش دست پنجه باشم، مثل مامانم،مثل زنداییم!
به نظرم وقتی هویج ریختی توی مرغت،حتی اگر خوشمزه هم بشه دیگه فایده نداره، چون از ترکیب اصلیش خارج شدی و خوشمزگیش ربطی به دستپخت تو نداره و به لطف هویج خوشمزه شده! چون واقعا هویج غذارو خوشمزه میکنه!
برای همین اینجا بیشتر دنبال ترکیب سبزیا بودم تا اینکه ببینم چه چیزای جدیدی به قرمه سبزیشون اضافه میکنن! چون بعضی چیزارو اگر اضافه کردی و غذات خوشمزه شد، دیگه هنر دست تو نیست، هنر اون ماده غذاییه
من عاشق آشپزیم، میخوام حرفه ای دنبالش کنم پس باید اصولی یاد بگیرمش تا نود و نه درصد کسایی که غذامو میخورن دوست داشته باشن