2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه راجع به شیمی درمانی چیزی میدونین کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست
عزیزم میتونم بپرسم دوستتون مبتلا به چه نوع سرطانی بودن ؟ ایشونم اول توده رو جراحی کردن ؟ ایشالا زودی ...

دندون ...آره جراحی کرده شیمی درمانی رفته الانم پرتو درمانی میره...خیلی جوونه مطمئنم خوب میشه

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

عزیز من برات گزارش زدم تو رو خدا برا مریضم دعا کن 🙏🏻🥲

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ربطی به عمل ندارد شیمی درمانی میکنن که دیگه غده ها در میان بعدشم پرتو درمانی بعدش خوب میشه به امی ...

ایشالا ممنونم خیلی با حرفاتون امیدوار شدم 

ان شاءاللّه حالشون خوب بشه 🥺 💚 

خیلی‌ ها درمان میشن 

یکی رو سراغ دارم یک مدت درگیر بود و بعدش خوب شد و عروسی هم کرد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه ببین، اتفاقا بعد جراحی شیمی درمانی میکنن که مطمئن شن همه سلول‌های سرطانی از بین برن. من داییمو دک ...

آها من فک کردم اگه عمل جواب نده اینکارو میکنن 

ایشالا داییتون خوب بشه زودتر ❤️

پسر من ۴ سالشه جراحی کرد الان داره شیمی درمان میشه ربطی به موفقیت امیز بودن عمل نداره بعد از جراحی ت ...

الهی🥺🥺 عزیزم 

ایشالا زودتر حالشون خوب بشه 

بعد از عمل باید شیمی درمانی بشه و حتی شاید یک دوره هم پرتو درمانی یکی از عزیزانم دچارش شد و این مراح ...

برای اطرافیان خیلی سخته که بیماری که تا دیروز سرزنده بود و کلی شوق زندگی داشت رو اونجوری بیمار ببینن🥲

برای اطرافیان خیلی سخته که بیماری که تا دیروز سرزنده بود و کلی شوق زندگی داشت رو اونجوری بیمار ببینن ...

بله 💔

امیدوارم بیمارتون هرچه زودتر خوب بشن 💚

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

دندون ...آره جراحی کرده شیمی درمانی رفته الانم پرتو درمانی میره...خیلی جوونه مطمئنم خوب میشه

مگه دندونم سرطان داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چقد این سرطان لعنتی عجیبه همه جا رو درگیر میکنه