2777
2789
عنوان

نامزدم قبلا کلی دوست دختر داشته

372 بازدید | 38 پست

نظرتون کلا در مورد مردی که خیلی قبلا دوست دختر داشته و الان داره با کسی ک مامانش انتخاب کرده ازدواج میکنه چیه؟ من و مامانش دید اول بعد خودش دید ولی خوشش اومد خب… ولی من خس میکنم این تنوع طلبیه میمونه توشون. نه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به شخصه نمیتونم کنار بیامیک حس بدبینی و سنگینی همیشه تو زندگی قرار میگیرهفکر اینکه طرف ممکنه با د ...

ببین خب قبل اینکه ازش بپرسم میدونستم وقتی تا چهل سالگی مجرد مونده یعنی دوست دختر اینا داشته… دیشب تو فیسبوک اسمشو سرچ کردم پیجش اومد عکساش واس سال ۲۰۱۵ اینا بود و کلی عکس داشت ک با دخترا بود بهش نشون دادم میگه اینا ک قدیمیه خب

باید اولویت های خودت رو در نظر بگیری من وضعیت مالی اولویت اولم نیست و نمیتونم قبول‌ کنم

من خودمم قبلا ی عقد ناموفق داشتم… حس کردم دیگه موقعیتی بهتر ازین پیدا نمیکنم… الان یکم دودل شدم… بیست و پنجمه عقدم

ببین خب قبل اینکه ازش بپرسم میدونستم وقتی تا چهل سالگی مجرد مونده یعنی دوست دختر اینا داشته… دیشب تو ...

باید ببینی میتونی کنار بیای یا نه

چون واقعا هضمش سخته و در طول زندگی ممکنه اینا همش فکرتو درگیر کنه و یاد این قضیه بیوفتی و اذیت بشی

نظر خوبی ندارمهمش دچار شک میشی در رابطشاصن ببخشینا ببخشین اگر خیلیم دوسش داشتی باشی ولی بنظر من ه.و. ...

آخه ی موقع‌هایی میگم خب منتظر من نبوده ک کل زندگیش… وقتی تا ۴۰ سالگی ازدواج نکرده خب قطعا دوست دختر داشته دیگه…۱۲ سال اختلاف سنی داریم

بخاطر اینکه ی همچین اتفاقی واسه خود منم اوفتاده 

زنه اومد برا پسرش منو خاستگاری کرد اونم تو اتوبوس ها اتوبوس بعد دیدم پسرش واقعا دنبال این یکی اون یکیه

اصن ی همچین آدمی باید بره دوس دخترشو بگیره 

من خودمم قبلا ی عقد ناموفق داشتم… حس کردم دیگه موقعیتی بهتر ازین پیدا نمیکنم… الان یکم دودل شدم… بیس ...

اگر واقعا تصمیمت جدی هس و ته دلت راضی ای، باید سعی کنی تا موقع عقدت به کمک مشاور و... با اون قضیه دوست دخترای سابقش کنار بیای و هضمش کنی کامل.. تا توی زندگی مشترکت باعث عذابت نشه فکر و خیالات.