2777
2789
عنوان

شوهرم با هر حرف ساده ای تحریک میشه که فحش بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید پذیرش بگیره که پیوند خانواده بزنه بعد من برم

همین که دوست دخترداییش باهاشون زندگی میکنه مشخصه رفتارش برای چیه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
اوضاع سختی داری چون هم دوره و این رفتارارو میکنه آدم گیج میشه چیکار کنه

نه دوستی دارم باهاش حرف بزنم نه هیچی

وقتی اینجا بود رابطمو با همه دوستام قطع کرد و گفت من تنها دوستتم

و از وقتی رفته همه وقتشو با داییش و دوست دخترش میگذرونه

خودت این پیجوزدی داری بااین روش فالوور میگیری

😐😐😐😐😐😐مگه بیکارم؟؟؟

حالا بیا و خوبی کن‌

من گفتم شماااا عکس گذاشتید بدبخت میشید من‌که تا بحال عکس نذاشتم

به قرآن من این پیجو ندارم یه خانومی صبحی زد من گفتم کمک تون کنم 

عجبببببب

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

خودت این پیجوزدی داری بااین روش فالوور میگیری

من شمارو نمیبخشم🌱

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

😐😐😐😐😐😐مگه بیکارم؟؟؟حالا بیا و خوبی کن‌من گفتم شماااا عکس گذاشتید بدبخت میشید من‌که تا بحال عکس ...

الان دیدم پیجش قفله فقط 400وخورده ای فالوور داره هرکی گفته که میخواد این پیج بره بالا بدترتبلیغش نکنین

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
۶ ماه باز بد نیسیجوری تحمل کنتا بری نزدیکشدوری واقعا هیچ کنترلی نمیتونی کنی

خیلی اذیتم می‌کنه توی طول روز هیچ کاری ندارم بکنم قبلا شغلمون مشترک بود و وظایفمون هم تقسیم شده بود الان منو تنها با این شغل ول کرده و میگه خودت از پسش برمیای شغلمون آنلاین بوده و برای همین نمی‌ذاره کاری رو بیرون خونه انجام بدم

الان دیدم پیجش قفله فقط 400وخورده ای فالوور داره هرکی گفته که میخواد این پیج بره بالا بدترتبلیغش نکن ...

اصلا پیجش رو روی خانوما باز نمیکنه!!!

خانومه هم گفت کاربری اقا پروفایل اقا زده تا باز کرده!

اتفاقاً اسم چندتا کاربر هم برد که لو رفتن 

خیلی اذیتم می‌کنه توی طول روز هیچ کاری ندارم بکنم قبلا شغلمون مشترک بود و وظایفمون هم تقسیم شده بود ...

ببخشید خودت صلاح خودتو میدونی

ولی مثلا نمیشه بهش نگی و بری ؟

نکنه دنبال بهونه س؟