2777
2789

دقیقا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده گلم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من به شخصه وقتی در تاپیکی اطلاعات ندارم چرا باید کامنت بذارم بقیه هم مثال من 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حالا بگو چته ،من هستم ،،بگو مشکلتو

راستش عزیزم مامانم لیفت صورت انجام داد چند روز پیش الان یه سمت گونه ش یه ذره ورم کرده و میگه خیلی درد میکنه ترسیدم نکنه عفونت کرده باشه

چون شخصا خودم بیشتر  وقتا زمانی  با دلسوزی وقت گذاشتم  جواب دادم تایپ کردم استارتر حتی به خودش زحمت یه لایک نداده و مستقیم رفته مخاطب اون فردی شده که بهش میگه برو ف ا ل بگیر برو دعا بنویس برو تخم مرغ بشکون ادرار کن توچاییشون دست شوهرتو ببوس وووووو بنابراین میرم توتاپیک سرگرمی که حداقل حرص نخورم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

راستش عزیزم مامانم لیفت صورت انجام داد چند روز پیش الان یه سمت گونه ش یه ذره ورم کرده و میگه خیلی در ...

خب بنظرر خودت الان باید ببریش دکتر یا بیای تایپک برنی از راهکارای خاله زنگی استفاده کنی وقتی کسی قیافه مامانتو ندیده شاید واقغا نیاز ب دارو باشه،،،چتونه شماها واقعا چرا برا دستشویی رفتم میاید تایپک میزنید

راستش عزیزم مامانم لیفت صورت انجام داد چند روز پیش الان یه سمت گونه ش یه ذره ورم کرده و میگه خیلی در ...

نمیدونم واقعیتش چون تجربه لیفت ندارم 

ولی حتما برین دکتر تا خدایی نکرده مشکل جدی نباشه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است