2777
2789
عنوان

شوهرم با هر حرف ساده ای تحریک میشه که فحش بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 66 پست
مشخصه آدم بی منطقی هستش اینجور آدمها هيچ وقت نمینونن طرف مقابلشون و درک کننفقط باید تحملشون کرد

خیلی کم آوردم مدام توی خونه تنهام و تهدیدم می‌کنه وقتی بهش میگم میخوام برم کلاس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو آلمان ، اونجا قانون داره ، جرات نمیکنه اذیتت کنه

فعلا که بلاتکلیفم معلوم نیست کی برم

و رفتارشم خیلی توی دلمو خالی می‌کنه

میگه دوستت دارم ولی حرفش با عملش یکی نیست

کسی که زنشو که سه سال براش جنگیده به دستش بیاره آنقدر راحت بهش فحاشی می‌کنه؟

یاعلییییی میشه درخواست بت بدم پیچشو بدی؟؟؟ وقیح کیه؟؟

ininisite بفرما

یه آقایی که اسکرین شات میگیره رو عکسایی که اینجا میزارید

بیچاره گفتن چندتا کاربر که لو رفتن تاپیک خانوادگی هم زیاد داشتن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

نمیدونم والا ولی من از رفتارای شوهرت خیلی حس بدی گرفتم انگار ریگی ب کفش داره

زندگی خیلی یکنواخت شده برام و خسته کننده 

توی خونه مادرمم و صبح تا شب با اونم دعواست

مدام تیکه و طعنه به خودم و شوهرم و ازدواجم

میگه تو همش منو میخوای کنترل کنی در صورتیکه من از وقتی که رفته خیلی تنها شدم و میخوام برم کلاس ثبت ن ...

اوضاع سختی داری چون هم دوره و این رفتارارو میکنه آدم گیج میشه چیکار کنه

ininisite بفرمایه آقایی که اسکرین شات میگیره رو عکسایی که اینجا میزاریدبیچاره گفتن چندتا کاربر که لو ...

خودت این پیجوزدی داری بااین روش فالوور میگیری

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید