2777
2789
آرهاون دیگه نیست اصلاً ولی این پیجش که همین ۳۸۰ تا فالوور داره هستش منم فکر می‌کنی برای چی این همه س ...

خیلی عوضیه.. یعنی عکسا رو سیو نگه میداره بعدا پخش میکنه حتی شده یه سال بعد.. وای توروخدا تو پیجش بمون همیشه هروقت استوری گذاشت یا هرچیزی اسکرین شات بگیر بهمون نشون بده شاید یکی از کاربرا فامیلش درومد تونستیم بشناسیمش

.

آرهاون دیگه نیست اصلاً ولی این پیجش که همین ۳۸۰ تا فالوور داره هستش منم فکر می‌کنی برای چی این همه س ...

عزیزم یه خواهش 

تو که تو پیجش هستی 

اسم منم که تابلوئه 

میشه اگه روزی به چشمت خورد به اسم و عکسم بهم خبر بدی؟ 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه خواهش تو که تو پیجش هستی اسم منم که تابلوئه میشه اگه روزی به چشمت خورد به اسم و عکسم بهم خب ...

آره حتما 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم یه خواهش تو که تو پیجش هستی اسم منم که تابلوئه میشه اگه روزی به چشمت خورد به اسم و عکسم بهم خب ...

آره حتما 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁