2777
2789

نه بابا چیز مهمی نیست

الان چیزی که زیاده عکس مردمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این روزایی که مردم عکسای شخصیشونو استوری میکنن و میزارن تو مجازی دیگه این چیزا مهم نیست گذشت اون ...

اونم عکس سه در چهار🤣

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

هر موقع کسی خیلی بهتون اصرار کرد عکس بزارید 

بدونید همون میخواد عکستون پخش کنه

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

برای من دیگه مهم نیست انقدر حرصم خوردم بعدش گفتم خوب ک چی عکسم لختی که نیست بدرک

ببین یا باید بری فتا شکایت بکنی درسته یه خورده دوندگی و اینا داره ولی خب بالاخره دست این عوضی رو میشه دیگه معلوم میشه که مثلاً کیه با چه نیتی این کارو می‌کنه یه کار دیگه هم می‌تونی بکنی که بیخیال بشی دیگه بگی به جهنم من خودم یه تایمی بودم ببین واقعاً عکس می‌ذاشتم تو سایت دقیقاً همون تایمی بود که وقیح دائم توی سایت بود یعنی الان همیشه میگم خدا کنه که هیچ وقت هیچ عکسی از من نداشته باشه که بخواد بزاره بعد عکس‌هایی که من می‌ذاشتم همه با تاب و نمی‌دونم مثلاً لباس مجلسی و موهای باز و یعنی کامل صورتمو می‌ذاشتم حتی مثلاً اینایی که تو سایت عکس می‌ذارن دو تا دونه خط می‌ندازن صورتشون من اون کارم نمی‌کردم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

هر موقع کسی خیلی بهتون اصرار کرد عکس بزارید بدونید همون میخواد عکستون پخش کنه

من دقیقاً یه بار ین حرفو به یه نفر زدم ریختن به سرم هزار جور فحشم دادن که چرا طرف می‌خواد عکس بذاره ما ببینیمش تو اومدی این حرفو زدی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نهپیج قبلاً باز بودسه سال پیش پیج باز بود دو تا پیجم داشت یه دونه داشت دو سه هزار تا فالوور یه دونه ...

خدا لعنتش کنه به فکر ابروی مردم نیستن من با چند نفر دیگه میخوایم بریم شکایت کنیم اونوقت که اومد التماس کرد رضایت بدیم کارش دارم نمیدونه این کارش چقدر براش جرمه نمیدونه شاید یکی از اینا که عکسشو گذاشته شوهرش پلیس باشه باباش یکاریه ای باشه بخدا میکشنش دیگه نمتونه رنگ بیرونو ببینه حالا بزار بازی کنه با ابروی مردم الان اون پیجش که زیاد فالور داشت پریده ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
توی این روزایی که مردم عکسای شخصیشونو استوری میکنن و میزارن تو مجازی دیگه این چیزا مهم نیست گذشت اون ...

بله درسته ولی نه وقتی که تو سایتی که کسی کسی رو نمیشناسه و اینجا شده محیط دردودل کردن کاربرا و حرفایی که نمیتونن به نزدیکانشون بگن ولی اینجا مطرحش میکنن و بعد عکسشونو آشناها میبینن و اسم کاربری رو که سرچ کنن تمام تاپیکاشون میاد بالا، میگن عکسا رو با نام کاربری شون میذاره

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
خدا لعنتش کنه به فکر ابروی مردم نیستن من با چند نفر دیگه میخوایم بریم شکایت کنیم اونوقت که اومد التم ...

آره

اون دیگه نیست اصلاً ولی این پیجش که همین ۳۸۰ تا فالوور داره هستش منم فکر می‌کنی برای چی این همه سال آنفالو نکردم به خاطر اینکه می‌خوام ببینم عکس‌ از من چیزی داره بزاره یا نه من اگه یک دونه عکس ازم بزاره میرم شکایت می‌کنم ولی تا الان عکسی ازم نذاشته خدا را شکر اگه یک نفر واقعاً بره شکایت بکنه شاکی خصوصی داشته باشه پیجشو که می‌بندن یک درس درست حسابی هم بهش میدن ولی متاسفانه هیچکس نمیره

ببین یه سری از این کاربرای توی سایت هستند از عکس‌های اسکرین شات می‌گیرن براش می‌فرستن توی همین تاپیک ...

اخه سایت مگه چت شخصیه عکسشون رو میزارن بعد میگن زود برمیدارم؟؟ادم میمونه از بعضی کاربرا که هم عکس میزارن هم هولن کسی نبینه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اخه سایت مگه چت شخصیه عکسشون رو میزارن بعد میگن زود برمیدارم؟؟ادم میمونه از بعضی کاربرا که هم عکس می ...

ببین آدم یه وقتایی اشتباه می‌کنه من خودم از این اشتباه زیاد کردم یه تایمی بود واقعاً کلی عکس می‌ذاشتم تو سایت نمی‌دونم با ه عقلی و واقعاً چه منطقی این کارو می‌کردم ولی منم از این اشتباها زیاد کردم

ببین یا باید بری فتا شکایت بکنی درسته یه خورده دوندگی و اینا داره ولی خب بالاخره دست این عوضی رو میش ...

منم عکسم واضحه دیدی که خودت دیگه ولی شال سرمه پوشیده هستم اگه لخت بودم که سکته میکردم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ببین آدم یه وقتایی اشتباه می‌کنه من خودم از این اشتباه زیاد کردم یه تایمی بود واقعاً کلی عکس می‌ذاشت ...

منم دقیقا همین اشتباه رو کردم پارسال منطقم صفر بوده نمدونم عقل نداشتم دیوانه شده بودم خدا دلم مخواد خودمو تیکه تیکه کنم حالا موندم چجوری حوصله داشته عکسمو از پارسال نگه داشته الان گذاشته 

آرهاون دیگه نیست اصلاً ولی این پیجش که همین ۳۸۰ تا فالوور داره هستش منم فکر می‌کنی برای چی این همه س ...

من برام مهم نیست اون مریضه اه مردمو پشت سرش خودش میندازه