2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

972 بازدید | 155 پست

برای کنکور انسانی و زبان سراسری ثبت نام کردم هیچکدوم هم فرهنگیان ثبت نام نکردم

تا جاییکه میدونم برای رتبه آوردن تو فرهنگیان بخصوص زبان باید زیر هزار رتبه آورد

درسته؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم زیر ۱۰.۰۰۰ ولی زبان باید پایین تر باشه

برا سراسری زبان شنیدم زیر ۲۰۰۰ 

برای فرهنگیان هم زیر۱۰۰۰

منظورت فرهنگیان دوتاشونه یا فقط انسانی

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من کارمندم درس خوندم دانشگاه رفتم کلی اذیت اگر بیام عقب تا دیپلم در نمیخونم برا خودم میرفتم دوره اریشگری یه سالن خفن میزدم دختر داییم همین کار کرد متولد ۷۳ روزی ۱۰ تا هروس داره ۳۰ نفر براش کار میکنن بهترین سالن تو استانمونو داره ماهی ۵۰۰۶۰۰ تومن کمتر نداره خونه بزرگ بهترین ماشین البته دوسه تا ماشین لباسهای مارک تو ایران درس خوندن یعنی ته ماهی ۲۰ تومن اونم اولایی کار هیچی

من کارمندم درس خوندم دانشگاه رفتم کلی اذیت اگر بیام عقب تا دیپلم در نمیخونم برا خودم میرفتم دوره اری ...

اره درک میکنم.

اینم فقط برا علاقه خودم میخوام بخونم و بستن دهن یه عده

وگرنه تو ایران با درس نمیشه پولدار شد

من کالاف پلیرم دیوتی موبایل

بعد تموم کردن درسم همشون رو نصب میکنم🤣

امسال رتبه ندادند اما من تراز دعوت به مصاحبم شد ۸۶۰۰ تراز امتحانا نهاییم شد ۸۰۳۲ تراز مصابخم شد ۷۶۸۹ در نهایت تراز ۸۲۱۱ در رشته زبان منطقه ۲ آموزش زبان قبول شدم .