2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
بعد تموم کردن درسم همشون رو نصب میکنم🤣

من از ۵صبح تا ۵عصر میخونم 

(۱ساعت صبحونه ناهار شام)

از ۶تا۱۲گیم میزنم و فیلم میبینم

بعد ۵ساعتم خواب

برنامه ریزی دارم آیپد هم گرفتم سیستم دارم ته گیمرم😂

منم فری فایر و پاپجی و کلش و اینارم بعد کنکور نصب میکنم

۱۱انسانی ام

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

امسال رتبه ندادند اما من تراز دعوت به مصاحبم شد ۸۶۰۰ تراز امتحانا نهاییم شد ۸۰۳۲ تراز مصابخم شد ۷۶۸۹ ...

یکم بیشتر توضیح بده تراز ها بالاتر باشن خوبه یا پایین تر؟

سطح زبانت چنده و چقدر بلدی و چقد خوندی و چه کتابایی رو

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امسال رتبه ندادند اما من تراز دعوت به مصاحبم شد ۸۶۰۰ تراز امتحانا نهاییم شد ۸۰۳۲ تراز مصابخم شد ۷۶۸۹ ...

از کدوم دانشگاه دولتی قبول شدی؟

من خیلی چیزا نمیدونم گیج شدم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

فرهنگیان ثبت نام کرده بودی یا سراسری

تراز بالاتر باشه خیلی بهتره . تو نت سرچ کنی برات میاره با این تراز چه رتبه ای میده . 

سطح زبانم الان b2 ( upper intermediate) و خب برای خودم کتابهای انگلیسی میخوندم و کلاس زبان میرفتم اما تست برای اختصاصی‌ زبانم زیاد کار نمیکردم ( فقط سال دهمی از هم انگلیسی تست کار کردم چون توی کنکور بود دیگه کار نکردم ) 

اختصاصی فرهنگیانم رو خیلی خوب دادم که باعث شد ترازم بره بالا » تراز ۱۰۴۱۶ گرفتم با ۶۵ درصد هوش و ۸۴ درصد تعلیم تربیت 

تراز بالاتر باشه خیلی بهتره . تو نت سرچ کنی برات میاره با این تراز چه رتبه ای میده . سطح زبانم الان ...

پس کنکور فرهنگیان قبول شدی؟

من زبانم سطح b2 هست سراسری شرکت کردم فرهنگیان برا این شرکت نکردم چون گفتن سخت تر از سراسری هست

الان چیکارکنم فکرکنم وقت ثبت نام هم تموم شده باشه

من هر دو رو . چون اگه فرهنگیان قبول نمی‌شدم میخواستم سراسری ها رو برم

یه سوال سطح زبان فرهنگیان و سراسری چقد فرق دارن؟

اونطوری ک من سوالات کنکور سراسری رو دیدم خیلی سخته

کلی لغات و قواعد پیچیده داره

خیلی پشیمونم چرا فرهنگیان شرکت نکردم

من هر دو رو . چون اگه فرهنگیان قبول نمی‌شدم میخواستم سراسری ها رو برم

ب طور کلی امتحان سراسری دادی یا ندادی 

اگه دادی قبول شدی یا ن

و چن سال پیش قبول شدی از دانشگاه

پس کنکور فرهنگیان قبول شدی؟من زبانم سطح b2 هست سراسری شرکت کردم فرهنگیان برا این شرکت نکردم چون گفتن ...

اره عزیزم . 

نه بابا هرکس گفته اشتباه گفته ، امسال و پارسال که فقط کنکور سراسری نبوده ، مصاحبه بوده کنکور اختصاصی فرهنگیان بوده نهایی بوده فقط سراسری نبود . من امسال سوالات سخت بود و منم تست نزده بودم فقط ۲۴ درصد جواب دادم که تراز ۷۱۲۳ داد بهم اما تراز فرهنگیانم ۱۰۴۱۶ داد بهم که خیلی کشوندم بالا . 

شادی دوباره فرصت بزارند برای جامونده ها ، اگه گذاشتم حتما شرکت کن مطمینم قبول میشی . .برای اختصاضی فرهنکیانم من فقط دوماه خوندم

یه سوال سطح زبان فرهنگیان و سراسری چقد فرق دارن؟اونطوری ک من سوالات کنکور سراسری رو دیدم خیلی سختهکل ...

سوالات کنکور زبان همون سوالات کنکور فرهنگیان هست فرقش اینجاست که تو اگه فرهنگیان شرکت کرده باشی در کنارش بعدش بهت سوالات اختصاصی فرهنگیان هم میدن . 

اره امسال سخت بودی رای همین درصد پایین هم می‌زدی تراز خوبی میداد مثلا من ۲۴ درصد زدم تراز ۷۱۲۳ داد ( که با اختصاصی فرهنگیان و جبران شد ) . 

ممکنه دوباره فرصت بدن احساس میکنم پارسال دادند اما تو برای خودت حتما هدف های دیگه هم بگذار 

اره عزیزم . نه بابا هرکس گفته اشتباه گفته ، امسال و پارسال که فقط کنکور سراسری نبوده ، مصاحبه بوده ک ...

راستش فکرکنم فرصت داده بودن تا ۴ دی ..

ب من هیچکس نگفت ک اینطوری نیست میگفتن فرهنگیان اصلا قبول شدنش خیلی سخته

من مکالمه ام خوبه فقط لغات سخت و ویژه رو زیاد نمیدونم 

ولی سعی میکنم رو زبان کار کنم

فرق فرهنگیان و سراسری چیه؟

و اینکه سوالات فرهنگیان یادته چطور بود؟ هرجا میگردم نمیتونم سوالات فرهنگیان رو پیدا کنم

ب طور کلی امتحان سراسری دادی یا ندادی اگه دادی قبول شدی یا نو چن سال پیش قبول شدی از دانشگاه

من ورودی امسال فرهنگیانم ترم یکم اولین باره میرم دانشگاه . 

بله برای فرهنگیان باید سراسری رو امتحان بدی ، دانشکاه فرهنگیان قبول شدم که دولتی هست