2777
2789
عنوان

منو هیچ‌‌وقت کسی دوست نداشت چه تو دانشگاه چه تو مخیط شغلی وو

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 60 پست
نباید اهمیت بدیخودت بخاطر دل خودت ب خودت برس و دوس داشته باش خودتوک شوهرتم ببینه و یاد بگیره.‌.و هرو ...

صدبار کفتم ولی ول. نمیکنه من یه تاپ نمی تونم بپوشم تو خونه خودم عین زنای غربیع میکردم از بس اعتماد به نفسم تو این خونه به فنا رفتم ای فلان حات ترک پوستی هست برو‌درمان کن فلان کن میگن بزار بمونن زیر لباس دیگه راحت بشم چیکار کنم دیگه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
آخه شانسم نداشتم عزیزم......ی مدت باشگاه میرفتم چیزی از زندگیم بروز نمی‌دادم بخدا همه فک میکردن تو چ ...

قدرتو نمیدونه دیگه ادم باید بختش بلند باشع تا به چشم همه فرشته بیاد

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدبار کفتم ولی ول. نمیکنه من یه تاپ نمی تونم بپوشم تو خونه خودم عین زنای غربیع میکردم از بس اعتماد ب ...

حق داری دل آدم میشکنه‌....اکثرا زنایی ک از سر شوهرشون زیادین اینجوری رفتار میشه باهاشون

میدونی من از چی میترسم؟ 

چند تا اشنا های من که خانم هستند تحصیلات بالایی دارن و همچنین شخصیت عالی ! درحدی که همکارهاشون اسرار زندگیشونو بهشون میگن و ازشون راهنمایی میگیرن یا بعضیا مبالغ بالا بهشون میسپارن چون میدونن امانت دار خوبی اند اما متاسفانه انتخاب پسر ها نبودن اگر هم خواستگاری داشتن سطح پایین و شخصیت خوبی نداشته  

الان بالای ۴۰-۵۰سالشونه اما همچنان مجردن و با هرکی اشنا میشن ازدواج شون جور نمیشه درحدی ک رفتن خونه مجردی گرفتن و دور از خانواده زندگی میکنن دیگه حتی زندگی با والدین شون هم در سن میانسالی براشون قابل تحمل نبوده 

توی نی نی سایت میگن شخصیت و برخورد خوبی داشته باشی ادما رو جذب و ازدواج میکنی اما با دیدن زندگی اون خانومها برعکسش بهم ثابت شده 

خیلی میترسم اسی که به سرنوشت اونها دچار بشم کسی منو انتخاب نکنه موردعلاقه پسری نباشم کسی منو درحد شریک زندگیش نبینه :)

میدونی من از چی میترسم؟ چند تا اشنا های من که خانم هستند تحصیلات بالایی دارن و همچنین شخصیت عالی ! د ...

به چهرت برس الان فقط چهره شده ملاک برای ازدواج 

مهم خودتی

جامعه و اطرافیان بخشی از زندگی هر ادمیه هرچقدر بخوام بی اهمیت باشم رفتار دیگران و بی ارزش کردنشون منو میرنحونه

به چهرت برس الان فقط چهره شده ملاک برای ازدواج

نمیدونم چجوری بهت بگم اما برای عمل زیبایی هم باید زمینه خوبی داشته باشی که اگر تغییری انجام دادی بتونی شبیه ایده آل های اجتماع بشی 

شخصا فکر نمیکنم زمینه زیبایی داشته باشم کسی بهم نگفته که زیبا هستم انقدر دیگران رو میدیدم که به بقیه این صفات رو میگفتن اما همونا به من یکیار هم نگفتن ک زیبا هستم   

انسانها در تعامل با دیگران دوست دارن مقبولیت و محبوبیت داشته باشن امر بدیهیه ک وقتی ادم از دیگران مح ...

راست میگین شما ولی به نظرم به روزایی که حالتون خوب بود فکر کنین 

نمیدونم چجوری بهت بگم اما برای عمل زیبایی هم باید زمینه خوبی داشته باشی که اگر تغییری انجام دادی بتو ...

زیبا میشی انقدر ادم هستن که زست بودن ولی مطمئنم شما خ‌ب هستین باعمل هیلی بهتر شدن 

منو توصیف کردی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
زیبا میشی انقدر ادم هستن که زست بودن ولی مطمئنم شما خ‌ب هستین باعمل هیلی بهتر شدن

ولی جدی ؛ اگر کسی حتی برای یکبار بهت گفته زیبا هستی قدر خودتو بدون شما حداقل چیزی داری که من شخصا ندارم 

با دکترهای زیبایی هم صحبتی داشتم اما همچنان حتی با عمل هم شبیه ایده ال های اجتماع نمیشم کلا فرم صورت و اعضای صورت جوری نیست با تغییرش زیبا بشم این راه هم برای من بسته ست