2777
2789

هیچوقت ادم دوست داشتنی نبودم ینی اذما از بودن باهام خسته میشدن مثلا تو‌دوران دانشجوییم هیچ‌دوستی نداشتم باهمه هم مهربون بودم ولی دوست صمیمی کسی نبودم یا مثلا شانسم جوری بود یه روز باهام خوب برخورد میکردن یه روز نه یا مثلا قبل ازدواجم بالینکه خوشگل بودم ولی هیچ وقت کسی عاشقانه دوسم نداشت اصلا الان کسی تعریف میکنه فلانی عاشقمه درک نمیکنم همه دوستام با کسایی ازدواج کردن که باهم دوست بودن چون طرف کقابلم دوستشون داشت اصلا هیچ‌وقت کسی منو ادم حساب نکرد جز مادرم  اصلا از اون ادمام که تو جمعی باشم یا نباشم برا کسی مهم نیس به نظرتون چرا بعضیا مثل منن من عیچوقت نفهمیدم به خدا همه چیم اوکیه ولس نمیدونم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یا مثلا میبینین اول زندکی اونایی که تازه ازدواج میکنن چقد رومانتیک اینا میشه من شوهرم ده ذوز یه بارم نمی اومد سمتم تا عمر دارم یادم میمونه😓

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد تو منی

قلبم هزار تیکس هیچ‌وقت اینجا درد و دل نمیکنم ولی امشب دلم کرفته

منم همینطور 💔هیشکی باهام رفیق نمیشد هیشکی تحویلم نمیگرفت تو جمع ب همه سلام میدادن بجز من هوممم

اخ چقد سخته همش به شانس ادماس

چجوری با همسرت آشنا شدی

تو بیمارستان دیده بود منو مادرشون بستری بودن

تو باز خوبه شوهرکردی ما شوهرم نداریم 🫠😂

تنهایی تو متاهلی سخت تر از تنهایی تو مجردیه فک من روز عروسیم همه تو ارایشگاه میگفتن چقد ماه شدی اومدم با ذوق بیرون شوهرم هیچ‌تو صورتم نگا نکرد ببینه چه سکلی شدم