2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست
خواهس عزیزم خوشحال میشم کمکی بتونم کنم 💕من ۳ مدرک فنی حرفه ای ، جهاد ، مسابقه ژیمناستیک و کاراته در ...

پشمام

خدایا خودت کمکم کن

۲ ساااعت سوال مذهبی واااای

برم رساله ای چیزی بخرم بخونم چون بلد نیستم هیچس

راستی برای مصاحبه اختصاصی هم از صلح که ساعت ۸ اونجا باشی تا حدود ساعت ۱ اونجایی

اختصاصی همون بازی گروهی و تدریس و ایناس؟برا بازی گروهی چیکا کردید؟کاردستی درست کزدید؟

تدریسم کردی؟میگن وسط تدریس اعصاب ادمو بهم میریزن واکنش ببینن

اره؟

گفتوگوی گروهی و بحث گروهی چجوره؟چیکا کنم کلا رشته کلام تو گروه دست من باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشمامخدایا خودت کمکم کن۲ ساااعت سوال مذهبی واااایبرم رساله ای چیزی بخرم بخونم چون بلد نیستم هیچس

اره تازه بعضیاشون واقعا بی وجدانن ( حالا کارشون ایجاب می‌کنه رو نمی‌دونم ) اما رفتارشون خیلی بده ، کلی بی محلیت میکنم.

از من پرسید نمازهای واجب ویل هست گفتم یومیه گفت خب ؟ گفتم آیات گفت بلدی بخونی گفتم آره گفت آخرین بار می خوندی ؟ 

یا گفت اجتماعات سیاسی چیا شرکت می‌کنی ؟ گفتم نماز جمعه ، راهپیمایی ، ... گفت خب ؟ گفتم همینا 

بعد پرسید خب اجتماعات بزرگ سیاسی چیا شرکت می‌کنی ؟ 

گفت به نظرت مهمه ی معلم قرآن بخونه بعد گفت چرا ؟

گفت چندتا از قصه های نماز رو بگو (چون خودم گفتم قصه ها و درس ها داره و ... البته من طبق کتاب آقای قرابتی صحبت کردم ) 

هر حرفی بزنی اونا کشش میدن حواست باشه زیاد حرف نزنی که هی بخوای حرفات رو ثابت کنی . 

رساله هم صددرصد می‌پرسه ( حواست باشه رهبر رساله نداره ،احتمالش هست درباره موضوع اول رساله هم  بپرسه ) 

راهپیمایی ها محلش شعااراش و ... از ابحیم حتی پرسیده بود که  وارد اون استادیوم هم شدید ؟ 

اختصاصی همون بازی گروهی و تدریس و ایناس؟برا بازی گروهی چیکا کردید؟کاردستی درست کزدید؟تدریسم کردی؟میگ ...

اره ، اما امسال بازی گروهی نبود متاسفانه ( پارسال بود ما رفتیم خیلییی خوش گذشت اره کاردستی درست کردیم ) ، تدریس نخواستند ، هیچ کاری هم بهت ندارند اصلا اونا باهات صحبتم نمی‌کنند فقط خودتون و گروه تون ( مگر اینکه بخوان تذکری بدن ) 

باید در تعادل حرف بزنی کم حرف بزنی باختی زیاد حرف بزنی هم باختی مهم اینه رهبری به دستت باشه ( مثلا میگی خب بچه ها نظرتون چیه الان جمع بندی کنیم ؟ ) سعی کن شروع کننده صحبت باشی .

سعی نکن بقیه رو بکشی پایین که خودتو ببری بالا ، اینحوری گروه تون ضربه میخوره که اصلا به نفع شما نیست .خلاقانه صحبت کن . مثلا موضوع ما درباره اینکه چجوری ی مدرسه شاد داشته باشیم بود ، باید از همه جهات فردی اجتماعی اخلاقی دینی بررسی کنی 

اره تازه بعضیاشون واقعا بی وجدانن ( حالا کارشون ایجاب می‌کنه رو نمی‌دونم ) اما رفتارشون خیلی بده ، ک ...

قربون شکلت بشم جوابمو با حوصله میدی♥️ایشالا خدا کمکت کنه تو زندگیت

من میتونم بت درخواست بدم؟

قربون شکلت بشم جوابمو با حوصله میدی♥️ایشالا خدا کمکت کنه تو زندگیتمن میتونم بت درخواست بدم؟

خدا نکنه قشنگم ، همچنین امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره 😍

اره حتما 

اره تازه بعضیاشون واقعا بی وجدانن ( حالا کارشون ایجاب می‌کنه رو نمی‌دونم ) اما رفتارشون خیلی بده ، ک ...

برا ما هم قراره همچین مصاحبه ای باشه؟؟؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

برا ما هم قراره همچین مصاحبه ای باشه؟؟؟

اره این مصاحبه عمومیه ( گزینش عقیدتی سیاسی هم میگن ) . 

حتی از من پرسید کاهلی در نماز داشتی ؟ گفتم یعنی چی متوجه نمیشم گفت یعنی نماز قضا داشتی ؟ 😐

اره این مصاحبه عمومیه ( گزینش عقیدتی سیاسی هم میگن ) . حتی از من پرسید کاهلی در نماز داشتی ؟ گفتم یع ...

وای چرا اینقدر گیرن

منم مذهبی ام ولی خیلی چیزا نمیدونمم😭😭

آخه من از سیاست چه بدونم ما فقط ۱۲ سال درس خوندیم از جامعه شناسی و تاریخ و ریاضی و ...

از سیاست چیزی نخوندیم ب خصوص زمان الان ایران 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اره این مصاحبه عمومیه ( گزینش عقیدتی سیاسی هم میگن ) . حتی از من پرسید کاهلی در نماز داشتی ؟ گفتم یع ...

قبلش کتابی چیزی خوندی؟

وای چرا اینقدر گیرنمنم مذهبی ام ولی خیلی چیزا نمیدونمم😭😭آخه من از سیاست چه بدونم ما فقط ۱۲ سال درس ...

به خاطر همین میشه گفت من درگیر درس بودم درباره مثلا فلان مسیله اطلاع زیادی ندارم اونا هم درک میکنند ، اونقدر اذیت نمی‌کنند . 😂

به من که نمره خوبی داد ( البته منم اطلاعاتم اصلااااا بالا نبود اما نشستم جزوه سایت هیوا رو قسمت های احکام و ... رو خوندم + سوالاتی که بقیه میگفتن ازشون  پرسیدن ) من ۶۰۰ و خرده ای گرفتم ابحیم ۷۰۰ و خرده ای . حالا نمی‌دونم از چند بود 

اگه با آمادگی بری خیلی هم خوب از پسش بر میای 💕