2777
2789

پدرم آدم خوبی نبود تو خانواده مادرم هم بد جا افتاده 

حالا مثلا فکر میکنم مادربزرگم مارو چون پدرم داماده و خوبم نبوده اونجوری که باید دوست نداره و دیدم که چند بار هم مثلا خواهرم یکاری کرده میگه اینم دیگه بچه همین پدره 🥲 وای اگر نوه دیگه کار خیبییلی بدتر انجام بده میگه بچم فلان 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

عزیز دلم گناه پدر رو پای دختر نمینویسن که 

تو اونقدر خوش قلبی که کسی نمیتونه دوست نداشته باشه 

اگه حسی غیر از دوست داشتن بهت منتقل کردن مشکل از تو نیست پس دلگیر نباش لطفا😘❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفتون کاملا درسته.....الان مامان من از شوهرم خوشش نمیاد و کلا باهم روبرو نمیشن...کوچکترین کاری که بچهای من بکنن ایراد میگیره...ولی اگه همینکارو بچه ی برادرم انجام بده چیزی نمیگه وکلی قربون صدقش میره....همه ی نوه ها میرن خونش،اگه چیزی توخونش خراب بشه میگه بچهای تو کردن....من چون مادره چیزی نمیگم و خنده،خنده،رد میکنم....ولی تو دلم ناراحت میشم،ولی به هیچکسم نمیگم حتی شوهرم

عزیز دلم گناه پدر رو پای دختر نمینویسن که تو اونقدر خوش قلبی که کسی نمیتونه دوست نداشته باشه اگه حسی ...

مرسی عزیزدلم پیامت حالمو خوب کرد خوشحالم کردی فداتشم ❤️🌸💫

حرفتون کاملا درسته.....الان مامان من از شوهرم خوشش نمیاد و کلا باهم روبرو نمیشن...کوچکترین کاری که ب ...

دقیقا همینه 

من میگم اصلا کار مثلا اون یکی نوه ها که قابل مقایسه نباشه با کار مثلا خواهرم هیچی نیست