2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که فیلم بازی مرکب رو ندیدن◼️⭕🔺

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 74 پست
من نه بازی مرکب نه موش هیچ کدومشو حتی یه قسمت هم هنوز ندیدم کجای کاری😐😂مثلا ۱۰ ساله کیدرامرم خیر س ...

موش کدومه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مثل بازی مرکب وارد یه بازی میشن ولی به نظر من این هیجانش حتی از بازی مرکبم بیشتره

عههههههه پس ببینمش   من دیشب همه ما مرده ایم دان کردم دوس نداستم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

از همون روز اول که فیلمش اومد میخواستم ببینم ولی هنوز ندیدممیگن فصل ۳ هم قراره بسازن

ببینش واقعا  قشنگه

نسبت به فصل اول خیلی مسخره بود الان باید وایسیم تافصل بعد

بازم خوب بوذ   درسته  فصل یک قویتره

بستگی داره . 

من فصل ۱ کامل دیدم ولی اصلا خوشم نیومد ( کلا با کشت و کشتار مخالف شدیدم و بدم میاد و مناسب من نیست همچین ژانری ) 

متاسفانه فصل دوم هم چند سکانسش رو دیدم گفتم محاله برم ببینمش