2777
2789

بچه‌ها با یه اکیپ ۱۰ ، ۱۲ نفره دوستم ولی شاید اگه بگم حتی مسیر و اهداف یک نفرشون با من یکی نیست ، اغراق نکردم

همه خوش گذرون ، اهل مهمونی و تولد ، چت کردن تا نصف شب

و…به شدت تاثیر منفی میذارن رو روند تحصیلم!

میخوام بخاطر اینده‌م کنار بذارمشون

اما نمیدونم چطوری برای همیشه ولشون کنم

و از طرفی میترسم که اینجوری احساس تنهایی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خوب درس خون هدفمند پیدا کن

اینجوری راحت تر کنارشون میذاری

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

رک باش 

ی تایمای مشخص و کمی باهاشون چت کن 

بیرون رفتنارو خیلی کم کن بهانه بیار ولی ن همیشه درس بگو مهمونی خانوادگی و مریضی و پریود  و..

ولی قطع کردنش یه جوریه بنظرم کنکورت ک تموم شد اگ اکیپ باقی مونده مثل قبل میشی باهاشون تامام😁

چطور داره؟

من دوبرابر سن شما رو دارم، تجربه دارم، نخواه که تجربه ما رو تجربه کنی، پس عبرت بگیر.

اینو بدون، هیچکس غیر خودت برات نمیتونه موفقیت بیاره، دوستان برات هیچی نمیشن، هیچ چی! اینو از من به کوش بگیر که برای کنکور دکترا میخونم، حتی خونواده و خواهر برادرام رو گذاشتم کنار، چاره داشت، شوهرمم میذاشتم کنار. اینا برام نون و آب نمیشن.

از تابستون که خواهر بردادرام رو گذاشتم کنار، برام‌ ادایی شدن. به درک! مهم‌ خودمم که با موفقیت جلوشون ظاهر میشم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عوض کردم ، فقط به دوست صمیمیم دادمش ، ولی پخشش کرد بین بچها

خب نباید بدی عزیزم،یا سعی کن توی گروهاشون نباشی،محل نده کم کم خودشون میرن کنار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چقد عاقلی.قشنگ بزارشون کنار. کم باهاشون در ارتباط باش. میتونی

ممنونم ، نظر لطفته🫶

بنظرت کاملا قطع ارتباط کنم این یه سال ، بهتر نیست؟

اخه الانم دوستیمون خیلی کمرنگ شده ولی بازم حرفایی که در این مورد بهم میزنن ذهنمو‌ درگیر میکنه و انرژیمو میگیره.

چرا نیستی ، بی محلی میکنی ، خودتو میگیری و….

ممنونم ، نظر لطفته🫶بنظرت کاملا قطع ارتباط کنم این یه سال ، بهتر نیست؟اخه الانم دوستیمون خیلی کمرنگ ...

واضح بگو درس دارم و میخام ایندمو بسازم. 

تلاشتو بکن

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

رک باش ی تایمای مشخص و کمی باهاشون چت کن بیرون رفتنارو خیلی کم کن بهانه بیار ولی ن همیشه درس بگو مهم ...

اخه خودم خیلی حساس و تاثیر پذیر هستم ، کوچیکترین حرفایی که بهم میزنن ساعت‌ها انرژی و انگیزمو میگیره

بخاطر همین میخوام کلا بذارمشون کنار

ولی خودمم حس میکنم جلوه‌ی خوبی نداره