2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4169 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم چقد خوب امیدوارم همیشه همینطور باشین و حالتون کنار هم خوب باشه😍تو دوران نامزدی هم اخلاق ه ...

ممنون گلم 

آره البته ما دوران نامزدیمون چند روز بود😂

ولی قبلش یک سال ونیم دوست بودیم همینطور بود

ممنون گلم آره البته ما دوران نامزدیمون چند روز بود😂ولی قبلش یک سال ونیم دوست بودیم همینطور بود

ای جونم پایدار باشید چه قشنگ😍❤️

منم نامزدم خیلی مظلوم و مهربونه و تو هر موقعیتی حرف منو قبول داره،گاهی وقتا استرس میگیرم که بعدا نکنه اخلاقش عوض شه

انشالله عشقتون مستدام باشه و از چشم حسد وحسود دور باشه.

ولی عزیزم بنظرم اولشه.خیلی باید تو این دوره زمونه مواظب عشقت باشی...

انشالله همیشه خوش باشید و عاشق.اللهم صل علی محمد وآل محمد.لاحول ولاقوه الابلله العلی العظیم

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

شوهر منم از بس خوبه حوصله حرف زدن نداره

بسکه عاشق صلح وصفا هست و مخالف خشونت و دعوا الان دو هفته هست حرف نزدیم و نیازهای خونه در حد اس ام اس هست

کافیه یا بازم بگم ؟

اسی عشق و مهربونی و خوشیاتون مستدام ولی هیچ جا نگو بزار همونطور ستار باقی بمونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خداروشکر عزیزم

ولی چشمت نزنن یوقت 

مراقب باش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍