2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 208 پست
منم شوهر خیلی خوبی دارم خدارو شکر خیلی مسئولیت پذیره و زرنگهنمیزاره آب تو دل من وبچه هام تکون بخوره ...

احسنت به اعتقادتون.

ان شاءالله زندگی اسی و عشق و خوشی هاش پایدار باشه و از چشم بد دور.

ایشون که میگن به چشم بد اعتقادی ندارن ولی حالا فارغ از چشم زدن و این حرفا، منم مثل شما اعتقادم بر اینه که کسی که مشکل داره، غم و غصه داره، با دیدن خوشی و خوشبختی من بیشتر حسرت بخوره و به غصه هاش بیشتر اضافه بشه.

چیزی که متاسفانه تو این دوره اصلا رعایت نمیشه.

حالا من منظورم به اسی نیست، به شخصه از تاپیکش حس مثبت گرفتم و الحمدلله از زندگی و همسرم خییلی خیییلی راضی ام، چیزی فراتر از توضیحات اسی...

ولی خب این دوره زمونه همه جا مخصوصا حالا اینستاگرام پر شده از به نمایش گذاشتن زندگی های لاکچری، تفریحات لاکچری ، غذاهای انچنانی... بدون درنظرگرفتن این موضوع که تورم و فشار اقتصادی زیادی بر جامعه حاکمه و خیییلییها ازین نعمتا محرومن و چه بسا با دیدن اینها حسرت بخورن، لحظه ای غصه دار بشن، هوس این غذاها رو بکنن و اون لحظه در اختیارشون نباشه...

خلاصه که کم پیدا میشن کسایی مثل شما که حواسشون به دل همنوعشون هست و دلشون نمیاد خوشبختیشون رو به نمایش بذارن یا به رخ بکشن...

بازم میگن استارتر عزیز با احترام به تاپیک شما، من اصلا منظورم به شما نبود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احسنت به اعتقادتون.ان شاءالله زندگی اسی و عشق و خوشی هاش پایدار باشه و از چشم بد دور.ایشون که میگن ب ...

عزیزم ممنون از نظرتون

شهید بابایی به همسرش گفته بود من توانایی خرید طلا برای تورو دارم ولی وقتی تصور می‌کنم کسی که توان خریدشو نداره تو دست وبال تو ببینه و حسرت بخوره ترجیح میدم نخرم و همسرش هم باهاش موافق بود

ایشون یک انسان باشرف و تحصیلکرده  و روشنفکر بودن که همچین نظری داشتن

اگر درست تو زندگی الگو گیری میکردیم جامعه ما الان آنقدر آشفته نبود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تجربه نشون داده اینجا اگه از زندگی یا شوهرت تعریف کنی بعدش به طور عجیبی یا شوهرت اخلاقش گند میشه یا ...

دقیقا پستای دوسال پیشم رو تو تاپیکی اتفاقی دیذم اونشب میخواستم سر به تن شوهزم نباشه دیدم دوسال پیش انقدر عاشقانه در موردش صحبت کرده بودم که نگو 

نفهمیدم چطور الان انقدر خنثی شدم و اون حرفها برام غریب بودن 

بااینکه الانم شوهرمو دوس دارم ولی گذشت زمان و چشم شور و مشکلات ادمو از پا در میاره منم مث اسی داشتم عشقولانه از شوهزم میگفتم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗