2777
2789

همشو تایپ کردم تو دو قسمت میزارم خواهشا همشو بخونید نظر بدید خیلی از این بی عدالتی ناراحتم.

۱)من معلم ابتدایی ام پایه اول، هرسال معمولا معلم ورزش داشتیم امسال گفتن به ابتدایی نمیدیم ولی مدیر ما چون با معاون ابتدایی اداره رابطه خوبی داشت یکی از دوستای خودشو آورد مدرسه مون به عنوان معلم ورزش، این دوستش کلا دبیرستان بوده و ابتدایی براش سخت بود مدام با بچه ها دعوا داشت بهشون حرفای بد میزد مثل بتمرگ، قلم پاتو میشکنم، عوضی و...  مادرا اومدن اعتراض کردن معلم ورزشه خیلی راحت انکار کرد مدیرم به ناحق ازش دفاع میکرد و بچه های اون کلاس رو تنبیه کردن دو هفته نبردن ورزش.  بعد از اون معلم ورزشه هربار به بهانه های مختلف یک در میان کلاس ها رو نمیرفت مثلا به من میگفت کار اداری دارم، میخوام برم دکتر و...  منم تو رودربایسی میگفتم برو اشکال نداره. تا اینکه یک روز مدیرمون جلسه گذاشت و گفت معلم ورزشه نمیدونه من اینا رو بهتون میگم این بنده خدا مریضه مشکل روده داره دکتر گفته ورزش نکنه. خب اونکه خودش ورزش نمیکنه فقط کلاس رو مدیربت میکنه گفت سعی کنین خودتون بچه ها رو ببرین ورزش، بعدشم دکتر براش مرخصی نوشته ولی تو خونه طاقتش نمیگیره میاد مدرسه.  با اینم کنار اومدیم تا اینکه هوا سرد شد و دیگه نمیشد بچه ها رو برد حیاط حالا معلم ورزش وظیفش بود حداقل بره سرکلاس بشینه ما یه ساعت استراحت کنیم ولی باز نمیرفت کلاس، تو دفتر مینشست بگو بخند با مدیر یا همش تلفنی حرف میزد یا تو اینستا بود و...  واقعا خیلی حرصم میگرفت از همه مون سرحال تر بود الکی نقشه ریختن گفتن مریضه چون حوصله بچه ها رو نداشت.  ادامه👇

۲)همش میگفتم خدایا این یعنی با خودش نمیگه حقوق من حلال نیست اصلا براش مهم نیست. حالا هم با مدیر دست به یکی کردن به دروغ گفتن عمل کرده، اول باور کردم گفتم حتما راست میگن عمل کرده تا اینکه گفت فلان بیمارستانه یکی از همکارا گفت برادرزاده من اونجاس میگم هواشو داشته باشه بعد سریع زنگ بعد مدیر گفت نه اونجا نیست بیمارستان فلانه، باز باور کردم گفتیم بریم ملاقاتش که نذاشتن، سریع روز بعذ مدیر گفت مرخص شده و گفته خوب بشم میام مدرسه میبینمتون یعنی اینکه خونه هم نیاین. حالا جالب اینجاس مدیر از همه مون نفری ۲٠٠تومن هم گرفت که وقتی میریم عیادت بهش بدیم. حالا یه آشنا تو اون بیمارستان داریم گفتم پرس وجو کنه بیماری به این اسم فلان روز عمل داشته که گفت نه. یعنی کلا همه شو دروغ گفتن برای اینکه دو هفته یا یک ماه مدرسه نیاد بعذشم که بیاد به قول مدیر نمیذاره بره کلاس فقط میشینه تو دفتر. به هیچکدوم از همکارا نمیتونم چیزی بگم مدیر بفهمه بیچاره میشم باهام لج میفته. ولی خیلی خیلی از این همه دروغگویی و بی عدالتی ناراحتم و حرصم گرفته. فقط یه راه به ذهنم میرسه ک به مادرم بگم به اسم والدین زنگ بزنه اداره بگه همچین مسئله ای هست. کاش خدا رسواشون کنه اینجوری حق ما و بچه ها رو ضایع میکنن. شما جای من بودید چکار میکردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خانم خیلی داره زرنگی می کنه به نظر من حتما اطلاع بده به اداره نه تنها داره حقوق حرام میگیره بلکه ساعت کاری شماهم بخاطر وجوداین خانم ۲۲ساعته چون مدرستون معلم ورزش داره اول چک کن ابلاغت چندساعته؟

ولش کن شما ک از اول قرار بود مربی نداشته باشید فکر کن نیست چقدر بیکاری اینو به عنوان همکار بت میگم

اخه بعدا میاد میشینه دفتر با مدیر بگو بخند در حالیکه به همه مون دروغ گفته چطور حرصم نگیره. بحثم بی عدالتیه وگرنه ورزشه اصلا برام مهم نیس

ولش کن شما ک از اول قرار بود مربی نداشته باشید فکر کن نیست چقدر بیکاری اینو به عنوان همکار بت میگم

اگه معلم ورزش داده باشن قطعا ساعت ابلاغ ایشونم کمتره...چرا باید یک سال ساعتی که مال خودش نیستو پر کنه

این خانم خیلی داره زرنگی می کنه به نظر من حتما اطلاع بده به اداره نه تنها داره حقوق حرام میگیره بلکه ...

بله ابلاغ ما دو ساعتش برا ورزشه. عملا هم حق ما رو ضایع میکنه هم بچه ها. فقط نمیدونم چطور به اداره اطلاع بدم برا خودم مشکل ساز نشه.گفتم به اسم اولیا زنگ بزنم

آخه میدونی چیه مدارس ابتدایی که معلم ورزش بهشون تعلق می گیره ساعت موظفی همکار در هفته دوساعت کمتره ودرنتیجه حقوقشون هم کم میشه وکلا بی عدالتی در هر محیطی غیر قابل تحمله

اخه بعدا میاد میشینه دفتر با مدیر بگو بخند در حالیکه به همه مون دروغ گفته چطور حرصم نگیره. بحثم بی ع ...

اگه ابلاغت ۲۲ ساعتس خیلی رک و راست به مدیر بگو من برای ورزش ابلاغ ندارم میخوام ساعت ورزشم به کارای دیگم برسم.نمیتونم بمونم و اینا...قشنگ دارن از شما سواستفاده میکنن...بعدشم مدیر لج بیفته میخواد مگه چیکار کنه...تهش سال بعد ابلاغتونو نمیگیره میرید یه ندرسه دیگع

اخه بعدا میاد میشینه دفتر با مدیر بگو بخند در حالیکه به همه مون دروغ گفته چطور حرصم نگیره. بحثم بی ع ...

بزار بگه اصلا معم نیست اتفاقا منم دوساله معلم ورزش ندارم اونم همش میگه مریضم و اینا اصلا پیش رو نگرفتم اصلا تو محیط های اداری نباید انقدر حساس باشی من چون ضربه خوردم کلا سرم تو کار خودمه

اگه معلم ورزش داده باشن قطعا ساعت ابلاغ ایشونم کمتره...چرا باید یک سال ساعتی که مال خودش نیستو پر کن ...

خب بچه هارو ببره تو حیاط تو بزاره تو کلاس بازی کنن اینم بشینه استراحت کنه کار اونا درست نیست ولی خب این چیزا حوصله میخواد

من خودم ۲۹آذرماه تصادع کردم وماشینمون هم داغون شد از همون اول دیماه استعلاجی رد کردم حقوقم نصف شد بااینکه مدیرم گفت نیازی به استعلاجی نیست بمون خونه خودمون کلاست رو می گیریم گفتم نه همکار گناهی نکرده جای من وایسته منم تا سه ماه وضعیتم همینه 

آخه میدونی چیه مدارس ابتدایی که معلم ورزش بهشون تعلق می گیره ساعت موظفی همکار در هفته دوساعت کمتره و ...

اصلا بحث حقوق و ساعت نیست بخدا من خودمم نمیدونم دیسک گردن گرفتم یا آرتروز میخوام برم ام آر آی، حداقل یه ساعتم در هفته بتونم استراحت کنم خیلیه. خیلی نامردیه اینکارشون 

اصلا بحث حقوق و ساعت نیست بخدا من خودمم نمیدونم دیسک گردن گرفتم یا آرتروز میخوام برم ام آر آی، حداقل ...

چرا همکاری میکنید جای ایشون وایمیسین. اگه نمی تونه بیاد جانشین تعیین کنه به شما چه ارتباطی داره.