همشو تایپ کردم تو دو قسمت میزارم خواهشا همشو بخونید نظر بدید خیلی از این بی عدالتی ناراحتم.
۱)من معلم ابتدایی ام پایه اول، هرسال معمولا معلم ورزش داشتیم امسال گفتن به ابتدایی نمیدیم ولی مدیر ما چون با معاون ابتدایی اداره رابطه خوبی داشت یکی از دوستای خودشو آورد مدرسه مون به عنوان معلم ورزش، این دوستش کلا دبیرستان بوده و ابتدایی براش سخت بود مدام با بچه ها دعوا داشت بهشون حرفای بد میزد مثل بتمرگ، قلم پاتو میشکنم، عوضی و... مادرا اومدن اعتراض کردن معلم ورزشه خیلی راحت انکار کرد مدیرم به ناحق ازش دفاع میکرد و بچه های اون کلاس رو تنبیه کردن دو هفته نبردن ورزش. بعد از اون معلم ورزشه هربار به بهانه های مختلف یک در میان کلاس ها رو نمیرفت مثلا به من میگفت کار اداری دارم، میخوام برم دکتر و... منم تو رودربایسی میگفتم برو اشکال نداره. تا اینکه یک روز مدیرمون جلسه گذاشت و گفت معلم ورزشه نمیدونه من اینا رو بهتون میگم این بنده خدا مریضه مشکل روده داره دکتر گفته ورزش نکنه. خب اونکه خودش ورزش نمیکنه فقط کلاس رو مدیربت میکنه گفت سعی کنین خودتون بچه ها رو ببرین ورزش، بعدشم دکتر براش مرخصی نوشته ولی تو خونه طاقتش نمیگیره میاد مدرسه. با اینم کنار اومدیم تا اینکه هوا سرد شد و دیگه نمیشد بچه ها رو برد حیاط حالا معلم ورزش وظیفش بود حداقل بره سرکلاس بشینه ما یه ساعت استراحت کنیم ولی باز نمیرفت کلاس، تو دفتر مینشست بگو بخند با مدیر یا همش تلفنی حرف میزد یا تو اینستا بود و... واقعا خیلی حرصم میگرفت از همه مون سرحال تر بود الکی نقشه ریختن گفتن مریضه چون حوصله بچه ها رو نداشت. ادامه👇