2777
2789

با مادر شوهر تو یه ساختمونیم تازه دوماهه زایمان کردم.ادمای بدی نیستن بعضی وقتا میدم بچم رو نگه داره خودم میرم بیرون به کارم میرسم.از این بابت اکین

اما من زیاد اهل رفت و آمد نیستم مادر شوهرم وابسته شده به بچم هروز باید ببینتش.خواهرشوهرام که میان خونه مامانشون میگن بچه رو بفرست بالا در حالی که من متنفرم از اینکه بچم رو بفرستم و خودم نباشم.

یا اینکه میان خونه مامانشون هی زنگ میزنن بچه رو میخایم ببینیم.خود مادر شوهرم هی میگه بیارش بالا من دلم نمیخاد آنقدر رفت و آمد و اینکه هروز ببیننش و هی بهم بگن بیارش

چیکار کنم

اون سری خواهر شوهرم اومده بود خونه مامانش گفت من میخام زود برم اومدم بچه رو ببینم گفتم الان خوابه بیدارشد میارمش بالا ده دقیقه بعد دیدم سبز شده پشت درمون طفلکی بچم رو از خواب بیدار کرد برد بالا خونه مامانش منم رفتم.بچم عصبی شده بود اصن بدخواب شده بود 

نمی‌دونم چکار باید بکنم با این رفت و آمدها شما راهکاری دارین

کلا اونا خیلی رفت و آمدین شوهرمم همینطور ولی من اصلا دلم اینو نمیخاد دوست دارم همون هفته ای یکی دوبار ببیننش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی چن روز برو خونه مامانت بچت هم ببر .اومدن ببرن هم بگو بچه بی‌قراری میکنه یا خالش میاد باید بخابونمش یا شیر ندادم بهش یا ... اینجور حرفا . و اینکه بچرو تنها نفرست بالا اصلاااا  . اگرم گفتن بگو فعلا کار دارم بعدن با بچه میام بالا ی سر میزنم اگه گفتن بچرو بفرس ما مواظبیم بگو ن بچه پیش خدم باشه باید با مامانش باشه . در ضمن اشتباه میکنی میری بیرون بچرو میسپری ب اونا 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خانواده شوهر منم اینجورین  خواهرشوهرام هروقت بیان فوری میان بالا پسرم ببینن عاشق بچه خودشون بچه دار نمیشن منم کاری ندارم ولی پسرم نمی‌برند بیشت با خودم میبرن بازی میکنن بعد میارم خونمون دلم نمیاد نه بگم چون عاشق بچه هستن 

وقتی بچه رو نیدی نگه دارن و میری بیرون به کارت میرسی، نمیتونی بگی متنفرم که بچه م پیششون باشه و خودم نباشم. زندگی در کنار خانواده همینه. اونا کمک میکنن و در مقابل ت قعاتی هم دارن.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄