2777
2789
عنوان

دروغ بزرگ همکارمو چطوری به اداره گزارش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 44 پست
بابا چرا اینجوریه آخه. ما با همکارامون یه سمتیم چون هر ظلمی میشه به همه مون میشه. خب سر حرفو باز کنی ...

همکارای دیگه نمیذونن دروغ گفته بنظرم از طرف اولیا زنگ بزنم اداره بهتره

با یک خط که استفاده نمی کنید و اپلیکشن روش نصب ندارید و به نام خودتونم نباشه اگرم باشه مهم نیست به ب ...

فکر نکنم ناشناس پیگیری کنن تهش از سمت مدیر پیکیری میکنن که خب اونم هواشو داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یک خط که استفاده نمی کنید و اپلیکشن روش نصب ندارید و به نام خودتونم نباشه اگرم باشه مهم نیست به ب ...

پیام فکر نکنم بشه مگه تماس بگیرم. بعد توی تماس بگم از والذین هستم؟ بگم همکار ممکنه شک کن من بودم

پیام فکر نکنم بشه مگه تماس بگیرم. بعد توی تماس بگم از والذین هستم؟ بگم همکار ممکنه شک کن من بودم

با پیام هم میشه 

این چه حرفیه اخه

حتی نامه می ندازن از زیر در داخل اتاق حراست یا بازرسی 

حتی اونا پیگیری میشه

وقتی مکتوب باشه مثل پیامک یا متن نامه بهتر و جدی تر پیگیری میشه 

چون سند هست

خب میگم به نمایندگی از طرف والدین تماس گرفتم یه فامیلی الکی هم میگم

ببین بهترین راه اینه بقیه همکارارو متوجه دروغش کنی

یا با والدین درموردش صحبت کنی

چون حس میکنم همکارات دیگه انقدر ساده نیستن که نفهمن فقط به روی خودشون نمیارن 

حراست ربطی به این موضوع داره؟ گفتم زنگ بزنم بخش تربیت بدنی

نه فقط بازرسی و شکایات و حراست پیگیری کم

پیامک بده از چند شماره یکی رو بگو همکار هستی 

یکیو بو والدین هستی 

قطعا پیگیری میشه

مدیرت چجور آدمیه؟جو‌مدرستون چطوره ؟کلا همکارا هوای همو دارن تومریضی و مشکلات کلاستو نگه میدارن؟اگه ا ...

همکارا خوبن ولی مدیر معاونا نه. حقیقتش اصلا بحث ورزش و این چیزا نیس از زرنگی و بی عدالتی شون حرصم گرفته دلم میخواد یجوری پیگیری کنم بصورت ناشناس

با پیام هم میشه این چه حرفیه اخهحتی نامه می ندازن از زیر در داخل اتاق حراست یا بازرسی حتی اونا پیگیر ...

اخه شماره تلفن ثابت دارم پیامک نمیشه. نامه هم نمیدونم بخونن یانه. فکر میکنم تماش بهتره

ببین بهترین راه اینه بقیه همکارارو متوجه دروغش کنییا با والدین درموردش صحبت کنیچون حس میکنم همکارات ...

خب ببین من خودمم باور کرده بودم تا وقتی آشنامون از بیمازستان پرسیده بود اونوقت فهمیدم دروغ گفته همکارامم قطعا فک نمیکنن تا این حد دروغگو باشن

خب ببین من خودمم باور کرده بودم تا وقتی آشنامون از بیمازستان پرسیده بود اونوقت فهمیدم دروغ گفته همکا ...

خب الان اموزش پرورش از کجا پیگیری کنه از مدیر بپرسه که دفاع میکنن از همکارات بپرسه که نمیدونن