2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید و کمکم کنید🙏🌹🙏

39 بازدید | 4 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز

اگر فکر میکنید میتونید بهم کمک کنید برام بنویسید.

من خدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو روزی که در یک مکان حضور داشتیم به دلم نشست .

من در طول این ۲ سالی که گذشته بخاطر علاقه به این دختر وارد هیچ رابطه ای نشدم و با این که نبود تعهد قلبی داشتم .

اما بعضی از اوقات (مخصوصا بعد ۶ ماه اولین که معمولا عمر عشق آتشین در حتی رابطه هاست) احساس میکردم که نکنه دوسش نداشته باشم و با احساساتش بازی کنم .

و به نظرم خودم دوری و ملاقات نداشتنمون هم در این سرد شدگی ها دخیله .

اما هر وقت هم که این احساس بهم دست میده دلم میخواد اون احساسات رو تو ذهنم با فکر به همون آدم برگردونم .

خیلی هم دچار وسواس فکری و شک میشم در این زمینه .

از یه طرف هم به خودم میگم اصلا من در مرحله اول شیفته شدن هستم و نبابد اونقدرها هم از خودم انتظارم بالا باشه .

و اصلا عشق واقعی و عمیق بعد از شناخته که به وجود میاد .

به نظرتون این چند سال تعهد و این وضعیت ارزش این رو نداره که بهش درخواست آشنایی بدم تا بیشتر با هم آشناشیم تا ببینیم به درد هم میخوریم یا نه؟

ممنون از پاسخگوییتون🌹

به نظرم زمان زیادی گذشته و شما هنوز با خودت کنار نیومدی ، اگر آدم دمدمی و بی ثباتی هستی یا شرایطش رو نداری لطفاً وارد رابطه نشو .

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
به نظرم زمان زیادی گذشته و شما هنوز با خودت کنار نیومدی ، اگر آدم دمدمی و بی ثباتی هستی یا شرایطش رو ...

ببخشید به دلایلی که نمیتونم بگم اصلا فرصت ابراز نبوده تا الان.

بعد از این همه وقت یعنی حتی یه آشنایی ساده هم حق من نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم زمان زیادی گذشته و شما هنوز با خودت کنار نیومدی ، اگر آدم دمدمی و بی ثباتی هستی یا شرایطش رو ...

یکی از دلایل شک من به خودن زمان زیادیه که گذشته و نمیتونستم بگم .

تمام شک من به تودم بخاطر اینه کهدیه موقع به اون آسیب روحی نزنم .

از یک منظ نگاه کنی : حتی رابطه ها هم اگر دو سال و نیم قطع بشن دچار سردی و یا حتی فراموشی ممکنه بشن .