2777
2789
عنوان

دروغ بزرگ همکارمو چطوری به اداره گزارش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 44 پست
اصلا بحث حقوق و ساعت نیست بخدا من خودمم نمیدونم دیسک گردن گرفتم یا آرتروز میخوام برم ام آر آی، حداقل ...

بله هرجور بخوای نگاه کنی حق باشماس

ولی یه جوری باشه بعدا ضربه نخوری و براخودت دردسر نشه 

من خودم ۲۹آذرماه تصادع کردم وماشینمون هم داغون شد از همون اول دیماه استعلاجی رد کردم حقوقم نصف شد با ...

خدا سلامتی بده والا من خودمم یه مدته به شدت گردن درد دارم ولی گفتم دکترم استراحت بنویسه باز بخاطر بچه ها میرم مدرسه فقظ گردنبند طبی میبندم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه ابلاغت ۲۲ ساعتس خیلی رک و راست به مدیر بگو من برای ورزش ابلاغ ندارم میخوام ساعت ورزشم به کارای د ...

نمیشه اخه همکارای دیگه نمیدونن که این شخص دروغ گفته قطعا وقتی بیاد میگن اشکال نداره نرو کلاس تو رودربایسی ک مثلا عمل کرده باید استراحت کنه اونوقت من تنها که سابقه ام از همه کمتره بگم باید بره کلاسم. نمیشه مستقیم هم بگم دروغشو فهمیدم میگن چرا رفتی تجسس کردی و آبروشو بردی کلا دردسر میشه مگه غیرمستقیم به اداره بگم

چرا همکاری میکنید جای ایشون وایمیسین. اگه نمی تونه بیاد جانشین تعیین کنه به شما چه ارتباطی داره.

بخاطر اینکه رفیق فابریک مدیره بعد مدیر میگه هیچ مدرسه ابتدایی معلم ورزش نداره شمام فکر کنید ندارید

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که از اولیا نامه جمع کنی درمورد همه کارایی که کرده و گزارشش بدی

نمیدونم البته خودم تو اموزش پرورش نیستم ولی خودتم بگی یکی هست حقوق میگیره ولی نمیاد شاید پیگیری کنن

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که از اولیا نامه جمع کنی درمورد همه کارایی که کرده و گزارشش بدینمیدو ...

از طرف اولیا زنگ میزنم اداره به صورت ناشناس میگم که پیگیری کنن البته اگه پرونده پزشکی جعلی جور نکنه😄

وقتی معلمای دیگه اینکارو نمیکنن من بکنم میشم بی ملاحظه

بابا چرا اینجوریه آخه. ما با همکارامون یه سمتیم چون هر ظلمی میشه به همه مون میشه. خب سر حرفو باز کنید شاید اونام شاکی ان که حتما هستن با هم یه کاریش بکنین. البته نمی دونم جو دفتر شما چجوریه و اگه قصد دارید به اداره بگید هیچی نگید بهتره چون تابلو میشه شما گفتین

۲)همش میگفتم خدایا این یعنی با خودش نمیگه حقوق من حلال نیست اصلا براش مهم نیست. حالا هم با مدیر دست ...

با یک خط که استفاده نمی کنید و اپلیکشن روش نصب ندارید و به نام خودتونم نباشه اگرم باشه مهم نیست به بازرسی و شکایات اداره و حراست پیام بدین و بگین جریان رو پیگیری کنن

قطعا پیگیری می کنن

وقتی معلمای دیگه اینکارو نمیکنن من بکنم میشم بی ملاحظه

مدیرت چجور آدمیه؟جو‌مدرستون چطوره ؟کلا همکارا هوای همو دارن تومریضی و مشکلات کلاستو نگه میدارن؟اگه اینطوریه که سعی کن تحمل کنی امسال رو چون نصف سال رفته اگر مقرراتی هستن و درکشون پایینه همون کاری که میدونی درسته روانجام بده