2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 129 پست
منم متنفرم از طرز فکر شما.متوجه ای چقدر کم خوابی و افسردگی وجود داره بعد زایمان؟ بچه ای که رفلاکسیه ...

شما آزادید درمورد پست من نظر بدید 

و برداشت سایرین هم آزاده 

ولی مشکلاتی که چند ماه دیگه برای اسی و زندگیش پیش میاد من از الان میبینم

خیلی نزدیکه روزی ک میخواد از اون خونه فرار کنه..

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من درک میکنم چون شرایطم با شما یکیه فقط دو بار مجبور شدم نینی رو بسپارم به مادرشوهر اونم چون مجلس خت ...

از چند ماهگی شروع میشه این پروسه تربیت؟ چیکار کنم اونموقع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرهای عزیزم من در مورد زندگیم خیلی تاپیک زدم نمیدونم چطوری پاکشون کنم زیادن خواهش میکنم اگر لطف کنید هرچندتا که میتونین گزارش بزنید من باید از این سایت برم شماره شوهرم متاسفانه هرکس گزارش زد لایکم کنه خدا الهی بهتون سلامتی بده براتون حمد میخونم💗💗💗

اشتباه میکنم میزارم یعنی؟ هروز تو‌خونم آخه پدرم درمیاد افسرده میشم نرم بیرون چکار کنم پس

این نمیشه که موقعی که نیاز داری بچه رو بدی بهسون ولی موقع دلتنگی اونا بگی متنفرم! یا اینوری باش یا اونوری

بعدشم میگی یچه ت دو ماهشه، یه مادر با بچه دوماهه اونقدر دل مشغولی و تازگی داره که بخاطر خونه موندن افسردگی نگیره. اگر خیلی اوضاعت وخیمه یا بچه رو با خودت ببر، یا همسرت که اومد بسمر به همسر و برو. نمیشه هم خر رو بخوای هم خرما! نمیشه موقعی که دلت بیرون رفتن میخواد واست لچه داری کنن تو بقیه موارد اخ و پیف باشن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خب نمیشه خودتم بری با بچه؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چقدر شما خوب و پر آرامشی عزیزم.چقدر حرفات بهم آرامش داد چقدر مهربونی ممنونمآره واقعا من نیاز دارم به ...

میدونم عزیزم برات سخته منم اوایل همش میومدن خونمون تند تند که بچه رو ببینن منم دوس داشتم استراحت کنم یا گاهی خونم نامرتب بود ولی خب چون دوسش داشتن و دست خودشون نبود احترام میذاشتم اما بعد یه مدت درست شد ...شما هم نی نی یکم بزرگتر بشه هوا هم گرم بشه بیشتر میتونی ببریش بیرون وابستگی اونام کمتر میشه نگران نباش اصلا اگه دیدی خیلی زیادی شد با خنده و مهربونی بهشون بگو میدونم خیلی دوسش دارید اونم شمارو دوس داره ولی یه وقتایی دوس دارم با هم تنها باشیم منو نی نیم ولی به شمام تند تند سر میزنیم ...ولی از هر راهی میتونی برای خوشحال موندن خودت استفاده کن حتما برای همسرت بیشتر از قبل وقت بذار مطمئن باش یه پدر مادر سرزنده فرزند بهتری رو تحویل جامعه میده تا پدر مادری که ادعا دارن ما خودمون بچه رو نگهداری میکنیم اما همش عصبی و ناراحتن

والا اگه نمی‌خواستن ببیننش خود شما تاپیک می‌زدی چه بی عاطفه ان🥴

بچه من نوه اول بود از هر دو طرف و بعد ۱۵ سال یه بچه اومده بود تو خانواده 

زن داداشام وقتی خواب بود بیدارش میکردن بازی کنند باهاش و وقتی میخواستم جایی برم سرش دعوا بود که کی نگهش داره🤦

اصلا ناراحت نمی‌شدم 

الآنم زن داداشام بچه دارن من اینقدر بچشونو میچلونم و ... اصلا ناراحت نمیشن تازه خوشحال هم میشن که اهمیت می‌دیم به بچشون و دوستش داریم

والا ما خونه ی ننه بزرگامون بزرگ شدیم دو تربیته نشدیم🙄🙄 اینم از فیس و ادای عروسای نینی سایتی😒

یه چیز دیگه اینکه اون مادر شوهر پسری تربیت کرده که تو زنش شدی حالا نوه ش رو بد تربیت می‌کنه نه والله تازه تجربش بیشتر شده

شما آزادید درمورد پست من نظر بدید و برداشت سایرین هم آزاده ولی مشکلاتی که چند ماه دیگه برای اسی و زن ...

چرا سعی میکنید یه نسخه رو برای همه بپیچید؟ چند ماه اول اینجوریه و همه تو تکاپوی دیدن نوزادن منم اینطور بودن تند تند خونمون مهمون میومد و خیلیم اذیت میشدم بچه رو هم گاهی پیش مادرم میذاشتم خیلی وابستگی ایجاد شده بود اما به مرور زمان همش درست شد  

کمکی نداشتن خیلی سخته ادم از نظر روحی و جسمی واقعا نمیکشه و سر نوزادش داد میکشه در اینده میزنتش چون دست خودش نیست عصبی شده و افسرده! بی خوابی و گرسنگی هم که جسم رو داغون میکنه حالا شما بگید این عوارض برای بچه و مادر جبران ناپذیر تره یا وابستگی که میشه حلش کرد؟

یعنی من مادر خوبی نیستم که بچم رو چند ساعت میزارم خونه مادر شوهرم که بعد کلی شب بیداری کلی خستگی حدا ...

خب خواسته هات متناقضن

یا اینوری یا اونوری

یا بچت بذار پیششون و به فکر روحیت باش و  پذیرای وابستگیشون باش

یا خودت نگهداری کن و خوشحال باش که وابسته دیگری نیست

این نمیشه که موقعی که نیاز داری بچه رو بدی بهسون ولی موقع دلتنگی اونا بگی متنفرم! یا اینوری باش یا ا ...

خودم هم دوست ندارم بزارم بچمو.شوهرم قاطی می‌کنه که تو خسته میشی بد اخلاق میشی چرا نمیدی بچرو چند ساعت مامانم نگه داره چرا نمی‌زارم کمکت کنن یه دعوا مفصل داشتیم سر این موضوع واسه همین دیگه مجبورم به خاطر حرفایی که شوهرم زده بزارم بچرو چند ساعت پیش مادرشوهرم یه تفریحی کنیم یه خریدی جایی بریم تا خستگیم دراد

خب خواسته هات متناقضنیا اینوری یا اونورییا بچت بذار پیششون و به فکر روحیت باش و پذیرای وابستگیشون ب ...

خودم هم دوست ندارم بزارم بچمو.شوهرم قاطی می‌کنه که تو خسته میشی بد اخلاق میشی چرا نمیدی بچرو چند ساعت مامانم نگه داره چرا نمی‌زاری کمکت کنن یه دعوا مفصل داشتیم سر این موضوع واسه همین دیگه مجبورم به خاطر حرفایی که شوهرم زده بزارم بچرو چند ساعت پیش مادرشوهرم یه تفریحی کنیم یه خریدی جایی بریم تا خستگیم دراد.ولی از طرفی مامانش وابسته شده