2777
2789

مادرم کلا باهام بد بود از بچگی تا الان بادم بچه بودم اتاقم میرختم بهم میرفت دست دوستامو از تو کوچه میگرفت میورد نشون دوستام میداد همیشه منو مقایسه میکرد تو سرم میزد همیشه جلو همه تحقیرم میکرد این باعث شد زود ازدواج کنم ازدواج اولم چند ماه بعد طلاق گرفتم این ازدواج دومم سر ازدواج اولم سنم کم بود خونه داری غذا درست کردن بلد نبودم مدام میزد تو سرم الانم که ازدواج دومم خونه داری غدا درستم کردمم عالی شده زنک زده بهم که بدبخت عقب مونده چرا مثل دهاتی ها نشستی تو خونه ببین همه ازت زدن جلو برو سرکار برو کلاس منم بهش میگم چیکار به من داری اخه یا میخوای بگی میتونی با لحن بهتر بدی ولی کارش خودش میکنه……یا مثلا پدر شوهرم ۱۴ روز فوت شده میگه به شوهرت بگو سریع ارث تقسیم کنن خونه بخره گرفتار شدم بچه ها با مامانم ارتباط خاصی ام باهاش ندارم ۳ ماه یه بار میرم خونشون ولی تلفنی حرفایی بهم میزنه که حالم بد میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ میزنه جواب نده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂