2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو که می‌شناسیش دوستیش دوستی خاله خرسه است یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه ،اصلا بر ات مهم‌نباشه چی میگه ققط بگو باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دیگ جواب تلفنشو نده تا بفهمه توام برا خودت شخصیت داری عقل داری.

کلا خیلی میزنه تپ سرم انقپر جلو فامیلای خودش بهم گفته دیوونه روانی همه فک میکنن من‌ کم دارم گفت گواهینامه گرفتم رفت سراغ به داستان دیگه سر ازدواج اولم گفتم چیزی بلد نبودم الان کاملا خودمم مستقل باز گیر داده به یه جیز دیگه یعنی من بهترین دختر دنیا ام باشم از دید مادرم یه دختر دیوونه بی عقل روانی ام 

به حرفای مامانت اصلا اهمیت نده

تماس کوتاه باهاش بگیر در حد احوالپرسی

تا خواست بره روی این چیزها بحثو عوض کن. یا یه بهانه ای بیار قطع کن

در مورد خونه نشستن یا کار کردن هم قشنگ بشین بررسی کن ببین خودت و همسرت چی میخواید. چی برای زندگیت بهتره

هیچوقت به خاطر لج کردن با مامانت یا فقط به خاطر گوش کردن به حرف اون تصمیمی نگیر

بعضی مامانا با اینکه خوبی بچشون میخوان ولی بلد نیستن درست رفتار کنن 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

جدی نگیر حرفاشو

شما هر کاری که توی زندگیت بکنی ایشون یه جوابی بهت میدن 

بهترین کار اینه که راه خودت رو بری و اهمیتی به نظر ایشون ندی

اگه بخوای به هر حرفی که میزنه فکر بکنی داغون میشی 

آشپزی و شوهرداری خودش خیلی وقت میبره ها

مامانت خودش چیکار میکنه مگه؟

مگه از آدم تنبل زن برای ازدواج درمیاد؟وا...

بعدشم همه کارا مگه مربوط به سرکار میشه؟

مهارت و فن خاصی خوبه حرفه ای یاد بگیری، ولی یه چیز خوب و بدربخور، نه اینکه فقط بی هدف وقتتو بدی واسه کارای بیخود...

بنظرم هرچی میگه فقط بگو باشه بحث عوض کن 

رابطتت رو کم کن باهاش 

زنگ زد جواب نده بعدا گفت چرا جواب ندادی بگو حموم بودم .. مهمون داشتم ..گوشیم خونه بود ..بیصدا بود 

دیگه زنگ نمیزنه بهت 

یا وقتی زنگ زد دیدی راحب ارث و میراث میگه بگو ظهر قرمه سبزی درست کردم خیلی خوب شده بود جات خالی یا مثلا بگو راستی فلانیو تو خیابون دیدم 

بحث عوض کن

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم بگو چرا تا خونت بودم از این حرفا نمیزدی خرج میکردی برم کلاس برم کار یاد بگیرم الانم از زندگیم راضیم لطفا دخالت نکن اگ باز خواست بگه بگو مامان من باید برم یه چند بار هی حرف رو بپیچون و ادامه نده تا ول کنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه