مادرم کلا باهام بد بود از بچگی تا الان بادم بچه بودم اتاقم میرختم بهم میرفت دست دوستامو از تو کوچه میگرفت میورد نشون دوستام میداد همیشه منو مقایسه میکرد تو سرم میزد همیشه جلو همه تحقیرم میکرد این باعث شد زود ازدواج کنم ازدواج اولم چند ماه بعد طلاق گرفتم این ازدواج دومم سر ازدواج اولم سنم کم بود خونه داری غذا درست کردن بلد نبودم مدام میزد تو سرم الانم که ازدواج دومم خونه داری غدا درستم کردمم عالی شده زنک زده بهم که بدبخت عقب مونده چرا مثل دهاتی ها نشستی تو خونه ببین همه ازت زدن جلو برو سرکار برو کلاس منم بهش میگم چیکار به من داری اخه یا میخوای بگی میتونی با لحن بهتر بدی ولی کارش خودش میکنه……یا مثلا پدر شوهرم ۱۴ روز فوت شده میگه به شوهرت بگو سریع ارث تقسیم کنن خونه بخره گرفتار شدم بچه ها با مامانم ارتباط خاصی ام باهاش ندارم ۳ ماه یه بار میرم خونشون ولی تلفنی حرفایی بهم میزنه که حالم بد میشه
والا من تجربه ۲سال کار بیرونو داشتم ، بعد ۱هفته بشدت بیشتر حوصله سربر میشه ،مخصوصا اگر اداری باشه، ...
بره دقیقا همینطوره و واقعا من از کار خونه لذت میبرم فقط بعضی موقع ها سرماخوردم ،پریودم حوصله ندارم وگرنه تا ادم پامیشه خونه تمیز کنه ظرف بشوره غذا درست کنه به خودش برسه شد شب یا نهایت یه فیلم ببینه من خونه مامانمچند ماه یه بار میرم میبینم مادرم از بیکاری با همسایه ها نشستن جلو در…..زمانی ام که جوان بود همین بوپ فک نکن خودش وکیل بعد داره به من سرکوفت میزنه والا خیلی وقتا من بیشتر تو خونه خودم سرگرمم تا مادرم و به قول شما کار بیرونم همین و اینکه هرکسی برای کار بیرون ساخته نشده .من خودم وافعا علاقه به کار کردن ندارم
بذار مامانت حرفاشو بزنه ،شما هم الکی بگو چشم ولی کار خودتو بکن
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره