2777
2789

چرا اینا اینطورین؟😐

من رفتم یجا کار کنم مدیر اونجا منو فرستاد یجای دیگه پیش مدیرعاملش

سه نفر اونجا کارو برام توضیح دادن😐

بهم گفت با حجاب کامل و بدون ارایش😐ده بار پرسید مطمئنی ازدواج نکردی قبلا😐

بعد گفت کارمون فلانه باید توش عالی باشی

من اگه بفهمم ادم حاشیه داری هستی  مستقیم اخراجی از بقیه نیروها خبرا و فیلمای زیادی به دستم رسیده میدونم چه خبره😐بهش گفتم خیالتون راحت باشه از سمت من مشکلی پیش نمیاد

من بهش میگم من همه سعیمو میکنم تو کارم خوب باشمو فلان

میگه همه سعیت نه خیلییی بیشتر از همه سعیییتو باید بکنی خیلی باید تلاش کنی😐

شاید بپرسین میخوایی چیکار کنی؟بمب اتم میسازی؟یا تو ناسا کار میکنم؟

نه بابا تو فروشگاه زنجیره ای

قبلش نگفتن

خوب رسیدم میگن باید عکس و شناسنامه و کارت ملیمو ببرم😐

بعدم مدیرعامل به منشیش گفت مدارکشو که اورد میریم برای ازمایش😐

حالا برام سوال شده ازمایش منظورش کاره یا تست اعتیاد😐چون اینم ازم پرسید که سیگار یا مواد مخدر و... استفاده میکنم یا نه😐

پشمام ریخته از سخت گیریه زیادشون

یکم شرایطش نسبت به بقیه کارا بهتره وگرنه نمیموندم اینجا

یجوری رفتار میکردن من حس میکردم اینا رسما دارن سختگیریه بیجا میکنن منو استخدام نکنن😐

خیلی دلم میخواد بدونم با همه همینطورن یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروشندگی اینق سختگیری

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

فروشندگی دیگه انقدر مسخره بازی نداره مگه میخوای نو ناسا کار کنی😐چندساله کار میکنم تاحالا هیچ جا انقدر سختگیر نبوده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

حالا قبلا ازدواج کرده بودی چی میشد مثلا😐اصلا این سوال ربطش چیه به کار

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

ول کن نرو چ وضعشه 

جایی ک احترام ندارن نرو اذیت میشی 

دوما حق ندارن مدارکو بگیرن 

دوستم تو تهران شرکت سامانه رفته مصاحبه مدارکشو گرفتن اول بسم الله بعد اجازه ورود دادن اهرش دوستم بعد دو روز گفته نمیخوام 

بهش گفتن نه دوروز بهت یاد دادین باید جریمه بدی مدارکتو نمیدیم 

بهش گفتم خب چرا زودتر نگرفتی میگه گفت سفته اوردی بهت میدیم 

کلی ام بادیگارد هست میترسه باباشو ببره 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

حالا قبلا ازدواج کرده بودی چی میشد مثلا😐اصلا این سوال ربطش چیه به کار

همینو بگو

پرسید مجردی دیگه؟گفتم بله

گفت قبلا چی؟گفتم نه

گفت اصلا هیچی؟گفتم نه اصلا هیچی😐

ول کن نرو چ وضعشه جایی ک احترام ندارن نرو اذیت میشی دوما حق ندارن مدارکو بگیرن دوستم تو تهران شرکت س ...

نه نمیخوان مدارکمو بگیرن

وایی چه کاری بوده؟

چه ادمایین

چقدر سخت گیری انگار ماهی ۱۰۰ مبلیون میخواد حقوق بده عزیزم بهت بگم کار فروشگاه خیلی سخته هر شیفت باید همش سرپا باشی فقط ۱۵ دقیقه واسه غذا استراحت داری چیدمان انبار گردانی کمردرد و پادرد میگیری 

اگر میتونی کار بهتر برو  کار فروشگاه خیلی سنگین

من 2 سال پیش رفتم فروشگاه کوروش کار کنم 

گفتن باید امتحان بدی 10 دقیقه وقت داشت برای 100 سوال 90 درصد به بالا میزدی قبول میشدی 

کاری ندارم که باید هزینه های زیادی برای ثبت نام میدادی هر بار ، بار دوم قبول شدم به سختی

گفتن باید بری با کارگزینی صحبت کنی رفتم پیشش

گفت به مدت 10 دقیقه باید از خودت تعریف کنی من یک دقیقه تونستم

گفت میتونی وقتی مشتری یه چیزی رو نمیخواد به زور بهش تحمیل کنی که بخره منم گفتم نه گفتن برو پایین واسه جواب رفتم گفتن رد شدی

هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر

فروشندگی دیگه انقدر مسخره بازی نداره مگه میخوای نو ناسا کار کنی😐چندساله کار میکنم تاحالا هیچ جا انق ...

من کار نکردم تو فروشگاهای زنجیره ای ولی اینجا عجیب بود

از پایین که رفتم بالا خود کارمندای اونجاش بدون هد و با ارایش بودن😐

خیلیم سختگیر بود که مثلا کارمند زنو مرد باهم صمیمی نشن و از اینجور داستانا نباشه😐