2777
2789
لحن بدی داره ولی اصل حرفش درسته دلسوزی داره میکنه میخواد این وضع نمونی ولی گویا صرفا حس میکنن از راه ...

باه درسته حرف شما ،ولی از زمان بچگی با من هیممطوری بوده هرچی هر حرفی میخواست بهم بزنه اول کلی کوچیکم میکرد بعد حذفشو میزد نتیجش شده من که یه دختر بی اعتماد به نفس تو سر خور شدم فقط همین اصلا ام اشتباهات خودشو قبول نداره مثلا من دوران دبیرستان سر درس خوندن اذیت کردم با اینکه این همه سال گذشته هنوز که هنوز منو ول نمیکنه یادآوری میکنه …..منم دوست دارم برم سرکار این داستانا ولی اول اینکه شوهرم نمیذاره بعدم باید بگردم به جای خوب مطمین پیدا کنم رو‌هم رقته ام من کلا ۱ سال نیم عروسی کردم خود مادذم همش تو خونه هستش بعد گیر به من داده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب تلفمای مامانت . دوتا درمیون بده...به شوهرت به هیچ عنوان دراین مورد نگو..اصلا از خانوادت بد نگو مردا اصلا ظرفیت ندارن و اگه فک کنه تو از خانوادت فراری هستی فک میکنه کسی و نداری و باهات بدرفتاری میکنه... با مامانت سرد برخورد کن و کمی فاصله بگیر تا حد خودشو و بدونه..بهش بگو این قدر مقایسه نکنه..هرکسی موفق شده تو یک خانواده خوب که تششویقش کردن بهش عزت نفس دادن و ساپورتش کردن بزرگ شده بگو با رفتارایی که باهام داشتی من خیلی خوب تونستم کارم و پیش ببرم ..ولی درکل بازم مادرت و حذف نکن ..یکم مادرت خودش درست تربیت نشده و  فک میکنه کار درست همینه و روش های درست تربیت فرزند و.. این هارو یاد نگرفتن

آشپزی و شوهرداری خودش خیلی وقت میبره هامامانت خودش چیکار میکنه مگه؟مگه از آدم تنبل زن برای ازدواج در ...

ببین دقیقا همین 

من خودم وقتی کار خونه میکنم غذا درست میکنم یهو میبینم چند ساعت گذشته دیگه بعدش یه حموم میرم شوهرم میاد ساعت ۸ خونه خب چیه مگه ایرادش ؟ من کلا ۱ سال نیم ازدواج‌کردم والا دوستای دیگمم همینن ازدواج کردن خونه هستن سرکار رفتن مستقل شدن اصلا بد نبست ولی اینطوری گفتن درست نیست بیین مثلا من ۱۰ روز خونه هستم خب ادمیزاده یه روزش ممکنه حوصلش سر بره اون یه روز اشتباه کردم به مادرم گفتم خصولم سر میره مگه ول میکنه ؟ خب باید بری سرکار اینجوری نیمشه منم میگه خدایااااا اخه بین این همه روزا کاملا عادیه یه روزش حوصلم سر بره 

اصلا ب خرفاش اهمیت نده...صلاح کار خودتو خودت بهتر میدونی...یه ازدواج ناموفق داشتی بنابراین باید خیلی تو این ازدواجت حواستو جمع کنی...پاشی بری بگی ارث باباتو تقسیم کن که خیلی کار زشتیه الان

بچه ها موضوع رو به بیراهه نبرید که چرا گفته دهاتی و این حرفا اون حرف مامانش بوده که شعورش از حرفایی که به دخترش زده معلومه چقدر کمه فعلا به استارتر راه حل بدید

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الان میان میگن مگه دهاتی چشه

بله اتفاقا گفتن بهم 

چند بارم گفنم که من فقط حرف مادرم اینجا داخل تاپیک نوشتم من نمیدونم‌چرا بعضیا ناراحت شدن من اصلا توهین به کسی نکردم خب به جای این کلمه چی بگم ؟ وقتی مادرم دقیق اینو به زبون آورده من بگم مادرم گفت چرا مثل سگ نشستی خونه ؟ خب باید خود جملشو بگم بعضیا کلا با ادم دعوا دارن 

ببین دقیقا همین من خودم وقتی کار خونه میکنم غذا درست میکنم یهو میبینم چند ساعت گذشته دیگه بعدش یه حم ...

والا من تجربه ۲سال کار بیرونو داشتم ، 

بعد ۱هفته  بشدت بیشتر حوصله سربر میشه ،

مخصوصا اگر اداری باشه، و اینکه حقوقش فقط خورد و خوراک و رفت و آمدم شد،

واقعا کار خونه سختتر و بیشتر وقت آدم رو میگیره، 

یه مهارت توی خونه بتونی انجام بدی یاد بگیر، یا مثلا مدرک فنی کودکیاری برای مدارس یا مهدکودکا تدریس کنی.

جواب تلفمای مامانت . دوتا درمیون بده...به شوهرت به هیچ عنوان دراین مورد نگو..اصلا از خانوادت بد نگو ...

بله دقیقا من از بچگی منو با بکی از دوستان مقایسه میکرد که الانم ازدواج کرده اون دوستم زندگی خوبی داره انقدر مادرم از زمان بچگی منو جلوی این دوستم کوچیک خورد کرد که با اینکه اللن بزرگ شدیم دوستم مثل آدمای عقب مونده بهم نگاه میکنه محل بهم نمیده ،و دقیقا همین دوستم چون همیشه خانوادش تشویقش کردن پشتش بودن وکیل شد مادر من همیشه بهم میگفت این دوستت بهترین ماشین میخره و تو میشی اسفند دود کن دور ماشین دوستات 😞😞😞الانم بهم گفت گواهینامه بگیر گرفتم گفت این زندیگتو نمیتونی جمع کنی بلد نیستی آب گرم کنی ولی ۱ سال نیم که زندگیمو خودمو جمع کردم بدون کمک مادرم الان اومده گیر داره چرا نشستی خونه به خدا قسم سر کارم برم باز یه چیزی دیگه ازش درمباره دردش این نیست 

بچه ها موضوع رو به بیراهه نبرید که چرا گفته دهاتی و این حرفا اون حرف مامانش بوده که شعورش از حرفایی ...

قربون دستت واقعا دمت گرم چون واقعا این کلمرو من نگفتم بعضیا من نمیدونم چرا جاده خاکی دارن میرن من تایپک ردم کمک بگیرم ببینم باید چه کنم خب وقتی مادرم بهم این کلمرو گرفته من بیام بگم بچه ها مادرم بهم گفته مثل سگ نشستی تو خونه ؟ خب باید کلشمو بگم که همه بدونن چی گفته بهم.اگه نگم بقیه از کجا میخوان متوجه بشن …..