2777
2789
عنوان

دروغ نگم گاهی به بچه سومم فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 125 پست

سرنوشته دیگه عجیب میچرخونه ولی همچنان معتقدم بچه به هیچ دردی نمیخوره و آوردنش فقط دردسر اضافه کردنه نه تفریح درستی نه راحتی و ریلکسی هیچی 

و از یه جا به بعد دیگه ربطی به سرنوشت ندارع دست خوده ادمه

عزیزم شما هم تفکر اوایلتون سم بوده هم الان کلا از انور بوم میفتید 🐈

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من در حال جنگیدن با خودمم واسه اوردن دومی و بعدشم که دیگه اصلا نمیخوام

منم مثل شمام تودوراهی خیلی سختیم دوماه دیگه پسرم چهارسالع میشه

همه میگن اقدام کن برای بچه دوم تادیرنشده 

خوددم‌دوسدارم بیارم‌ولی میترسم ازمسعولیتش شب بیداریا زایمان گریه هاش ازهمههههه چی‌میترسم نمیدونم‌چیکارکنم

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
اره دیگه بهونه جدید دراومد اگه دیدین طرف مجرده حامله میشه بذونید طبیعیه

اره دقیقا👌😅😵‍💫

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

و جالبه نمی‌دونم چرا فکر میکنید بچه تا آخر عمرتون همینقدر بچه و گوگولی میمونه خبر ندارید قرار مثل چنار سبز بشه و بزرگتریش نیاز به خیلی امکانات داره ک فقط پادشاه یونان می‌تونه از پس آماده سازی امکانات برای همون یکی بر بیاد 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خب برنامه ریختم ..کارم هشت تا یک ظهره..پسرم مدرسست کلاس اوله دخترم سه سالشه نه و ده باباش می‌بره مه ...

ببین عزیزم من قبلا در اینموارد نظر میدادم اما الان که سنم رفته بالاتر میکم خودت بهتر میدونی شرایطت چجورریه 

شما خودت دوتا بچه اوردی هم از هزینه هاش خبر داری هم از استرس هاش و زحماتشون هم از اینکه بارداری و زایمان چجوریه آیا بهت آسیب میزنه یا نه 

قطعا بعد از دوتا بچه تجربه ات از منکه بچه ندارم بیشتره بهتر میتونی تصمیم بگیری واقعا 

ممنون .خواهش می کنم. روزی یک ساعت حدود هشت ماه تفننی می خوندم تخصصیامو ...یک ماه آخر که دفترچه اومد ...

چه خوب

منابع اصلی رو خوندین یا از این کتابای استخدامی خریدین؟ 

و اینکه مصاحبه خیلی سخت نبود؟ 

عزیزم میشه بپرسم چند سالته؟من هموز یچه نیوردم شش ساله ازدواج کردم . و همش دچار این دوگانگی و شاید سه ...

همه ی این افکار و داشتم و دارم هنوزم ... درست می گی 

ولی خب دنیا خیلی پیچیدست ...ما بخوایم نخواهیم بزرگ میشیم پیر میشیم 

مشورت کن بخصوص با خانومهای سن بالا که بچه ندارن ...ببین تجربه چی میگه... کتاب بخون در موردش ...

من ۳۳سالمه

من فک میکنم طبیعت بدن و روح انسان و کلا موجودات زنده همینه ( بقای نسل)

تا یکم از بچه قبلی فارغ میشی از اب و گل درمیاد

کِرم دومی میوفته تو مغز آدم و ادامه....

منم یدونه بچه دوست داشتم ولی الان سه تا پسر دارن تو خونمون بدو بدو میکنن

همشونم میخاستم دوتام سقط داستم

ما چندسال پیش مرغ عشق داشتیم بچه دار شدن و تا موقعی ک بچشون بزرگ نشد مرغ عشق ماده به جفتش راه نمیداد

تا بچه بزرگتر شد از خونه انداختنش بیرون و رفتن واسه دومی و دوباره از نو... برام جالب بود

چون بچه خیلی موجود گوگولی و شیرینیه و بوی خوبی هم میده و کلا عشق و علاقه و وابستگی و انگیزه ی زندگی و مسکن و ژلفون و خلاصه پاک ترین و نرم ترین و لطیفترین موجود دنیاس.. 

و کلا چقدر من بچه دوست دارم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
همه ی این افکار و داشتم و دارم هنوزم ... درست می گی ولی خب دنیا خیلی پیچیدست ...ما بخوایم نخواهیم بز ...

عزیزم من مایل هستم با شما دوست بشم🥰🤝 عکس و ویس هم میفرستم از خودم که شک نکنی بهم. تاپیک هاتو خوندم. چند سوال راجع به سبک زندگی بعد از بچه دار شدن دارم. اجازه هست تو فضایی مثل واتساپ یا تلگرام یا... صحبت کنیم؟

چه خوبمنابع اصلی رو خوندین یا از این کتابای استخدامی خریدین؟ و اینکه مصاحبه خیلی سخت نبود؟

من فقط منبع اصلی خوندم

مصاحبه خوب بود بنظرم فقط باید دفترچه رو کامل بخونید همه چیز رو کامل توضیح داده..