2777
2789

نامزد سابقم هم بود ولی دقیق نمیگفتم دوستم داره یا عاشقمه باکاراش نشون میداد و جون‌میکند اگه میخواست یکم از حسش بگه و بقیه هم انگار میخواستن قرارداد ازدواج ببندن و 

چه عجیب که هیچکس منو لایق این کلمه ندید:) ولی آخرش گفت دوستم نداره خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

حتی جالبه کسایی که مثلا توی مجازی مزاحم میشن یا مثلا اگه کسی یه جا بخواد شیطنت کنه

تاحالا هیچکس نگفته دوست دارم خخخ

,چقدر این کلمه برام غریبه س خخخخخخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا توی یه تاپیک به دختره بامن بحث میکنه رفتن یهویی بدتره از اینکه طرف بگه دوستت ندارم

آخه جفتش بده که 

خب من دوست دارم):!

مرسی عشقم فقط امضات  

والا شوهر منم بم نگفته تا حالا چه از روز اول چه حالا که 10 ساله ازدواج کردم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بنظر من عمل خیلی قشنگتر از حرفه🙂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مرسی عشقم فقط امضات

قربونت عزیزم،فقط یه چیزی بهت بگم،دوست دارم جنس مخالف ۹۹.۹۹۹ دروغه،حتی شوهر هم ممکنه دروغ بگه در این مورد،پس خودتو اذیت نکن،بهتر که نگفتن بهت،میگفتن یهو گول میخوردی وارد یه رابطه اشتباه  با ادم اشتباه میشدی بدتر بود🫠🥲

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

منم دوستت دارم

,عه وا عشقم مرررسیییی  منم دوستت دارم مهربونم

دوست داشتن که به کلام گفته بشه، تو وقت خودش ارزش داره.

آدمهای خیلی زیادی هستن میگن فلانی رو دوست داریم، طرف مقابلشون هم زیاد این جمله رو میشنوه... اما نهایتا تو رفتار اونفرد ، تصمیماتش مشخص میشه این دوست داشتنه لق لقه زبون بوده، عادت بوده...

خیلی ها مفهوم عشق، مفهوم دوست داشتن رو نمیدونن فقط چون برای ارتباط لازمه میگن، چون عادت کردن میگن، چون خرجی نداره میگن...

هیچ کسی دلش نمیخواد این جمله رو با این نیت دریافت کنه. 

اگر یه مرد تونست با دختری که قلبا دوست داره ازدواج کنه و در حد خودش تونست خوشبختی رو به اون زن هدیه کنه، اونموقع اگر بگه دوستت دارم گزاف نگفته‌ 

✨️🎀✨️دختر 👸🏻دهه شصتی✨️🎀✨️