2777
2789
عنوان

دروغ نگم گاهی به بچه سومم فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 125 پست
خواهش می کنم عزیزم مشکلی نیست .درخواست دوستی دادی

بله عزیزم.ممنونم.

راجع به خانه داری منم همینطور بودم. جدیدا بهتر شدم. البته بچه ندارم. و یکی از دغدغه هام همینه که چطور با بچه هم به معلمی برسم هم کار خونه و بجه هم علایق خودم

خب برنامه ریختم ..کارم هشت تا یک ظهره..پسرم مدرسست کلاس اوله دخترم سه سالشه نه و ده باباش می‌بره مه ...

خیلی هم عالی عزیزم ولی خوشبختیت رو جار نزن حتی نی نی سایت انرژی منفی و چشم 

انشالله همیشه پایدار باشین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شمام تودوراهی خیلی سختیم دوماه دیگه پسرم چهارسالع میشههمه میگن اقدام کن برای بچه دوم تادیرنش ...

من دخترم ۷ سالشه و میترسم هر چی بیشتر میگذره بیشتر نمیخوام دومی رو انگار😢

منم مثل شمام تودوراهی خیلی سختیم دوماه دیگه پسرم چهارسالع میشههمه میگن اقدام کن برای بچه دوم تادیرنش ...

پسر منم یکسال از پسر شما کوچیکتره

دلم میخواست دومی رو هم زودتر بیارم و تموم شه

اما واقعا کشش ندارم نمیدونم چیکار کنم

پسری نوزادی اذیت نمیکرد.. اما بلخره سختیای زایمان و نوزاد داشتن هنوز یادمه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

سلام عزیزم من خودم دوتا بچه دارم دختر پسر     به نظر مم سختی بچه. همون  دوسال اوله. بعد که مستقل میسه چون.  با خوذهر یا برادرش بزرگترس هست دیگه با تو خیلی کار نداره.     کن خودم. از قبل همیشه خانواده پر جمعیت. رودوست داشتم. . الانم یت هدفس دارم ان شالله بهش برسم. حتما. سومی رو میارم به نیست خواهر برای دخترم.  قطعا سومی خیلی راحت تره. چون با دوتای دیگه مچ میشه و خیلی کاراشو  اون دوتا انجام میدن. البته بعد دوسال .  من خودم. عاشق نوزادم. امیدوارم خدا دوباره. به موقع بهم یه فرشته دیگه هدیه بده . ان شالله بعد این سومی اگه بازم. تفکرم همین بود و دخترم شد.  حتما. برای چهارمی به نیست پسر اقدام میکنم. . از خدا میخوام. ان  شالله خدا صلاح بدونه و بهم بده

من الان که پسرم یکو نیک سالشه. هر سری از جلو بیمارستان رد میشم دلم. میلرزه.    به تاب تاب میوفنه یاد دوران شیرین. بارداری  زایمان و. بخش بستری و اینا میفتم