2777
2789
اخی عزیزم درکت میکنم منم بابام همینجوریه. مثلا چند ماه پیش با مامانم ماشین جدید گرقته بودن بعد منو و ...

ممنونم شما هم خیلی خوب دلداریم دادین 

اما بخاطر ی کباب اون همه فحشم داد فقط نگفت ج نده که کلی چیرا دیگم گفن

😶عججججب🤑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بدبختی بزرگ شدیمکل کودکی و نوجوونی تو اون روزای سخت گذشتشوهرم اولش سرمون کمدبود آگاهی نداشت گاهی ...

چرا ما تقدیرمون اینه چراااااا یعنی فقط بخاطر ازدواج دو نفر 

😶عججججب🤑

منم با نظرت موافقم. کاملا بنظرم درست میگی ادم همیشه باید در برابر ضربات روحی دیگران قوی باشه و فقط خ ...

اره  دقیقا 

اما اگر بقیه بزارن 

مثلا بابا من نزاش برم دانشگاه 

😶عججججب🤑

چرا ما تقدیرمون اینه چراااااا یعنی فقط بخاطر ازدواج دو نفر

چی بگم فقط این و فهمیدم باید قوی باشیم اگه وا بدیم و خودمون و ول کنیم معلوم نیست چه چیزای بدتری سرمون بیاد

پس منطقی فکر کن تصمیماتی نگیر که بعد پشیمون نشی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اره دقیقا اما اگر بقیه بزارن مثلا بابا من نزاش برم دانشگاه

عزیزم من تجربه ی این که پدر مادرم از لحاظ درسی و یا مالی برام کم بذارن ندارم ولی تجربه ی منت سر همونا رو دارم. سر یه مدادم با ادم دعوا میکنن. شما بازم سعی کن بقیه ی زندگیت رو بدون توجه زیاد به اونا با خوشحالی و موفقیت بگذرونی. ارزوی خوشبختی برات دارم 

اره بخدا من یکبار بابام بهم گفت واقعا تو بی تربیتی. همین تنها توهینی ک بابام بهم کرد توی زندگی فقط ه ...

بخدا  قسم بهم گفت کس و جن ده توام مثل مادرت میخوای ک س بدی بری پیش مادرت خونه خالی راه بندازی بعد الکی رفت ب خواهر کوچیکم گیر داد گفت بزرگه دیپلم گرفت فک کردی مزارم توام بگیری  و به خواهرمم فحش میداد ماهم هیچی نمیگفتیم فقط نگاش میکردیم من پا شدم رفتم تو اتاق گفت بیا بیرون وگرنه سیخ میکنم تو شکمت  گریه نکن فکر کردی گول گریه هاتو میخورم توام بهمون گفت شمام از ک س همون زن زدین بیرون بخدا قسم خیلی توهین کرد بهمون سر ی کباب

😶عججججب🤑

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بخدا قسم بهم گفت کس و جن ده توام مثل مادرت میخوای ک س بدی بری پیش مادرت خونه خالی راه بندازی بعد ال ...

حتمن با مادرت مشکل جدی دارن و اعصابش بهم ریخته هست 

یا از قدیم همینجوری بود؟ 

ب مادرت بگو بیاد ببره تون اگر میتونه

چی بگم فقط این و فهمیدم باید قوی باشیم اگه وا بدیم و خودمون و ول کنیم معلوم نیست چه چیزای بدتری سرمو ...

سرم  خیلیییییییییی درد میکنه بخدا 

حالم بده خیلی 

دعا کن مادرم خونه گیرش بیاد پول دستش بیاد رهن کنه بریم پیشش

😶عججججب🤑