2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدم اینجوری که دنبال ربط و ارتباطش نیست،فقط میخواد بچزونه

😢😢😂

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

آمین برای ما که مرد اما خیلی دیرروزای آخر مث چی التماس می‌کرد و گفتم حلال نمیکنمبا خواهر برادرام جنا ...

بخدا  پیامتو خوندم اه سرد کشیدم وای خدا ب داد دلت برسه 

😶عججججب🤑

دلم خون شد برا سه تاتونتاپیکت حرص و نفرت های من و بیدار کردالبته چند وقت یکبار اینجور میشملعنت به پد ...

ممنونم بهترین دعا بود  

دلم اروم شد چون میدونم مثل منی ضربه خوردی 

😶عججججب🤑

دلم خون شد برا سه تاتونتاپیکت حرص و نفرت های من و بیدار کردالبته چند وقت یکبار اینجور میشملعنت به پد ...

دلم اروم شد چون بالاخره یکی درکم  کرد 

بخدا حتی خدا رو هم استغفرلا فحش میداد 

خدایا منو ببخش اینو گفتم 

اما واقعا راست میگم بابام اینجوره

😶عججججب🤑

واقعا چجوری خوب شدی؟؟؟ چجور بزرگ شدی چند سالت بود شوهرت سر کوفت بهت نزد بخاطر خوانوادت؟؟؟؟

با بدبختی بزرگ شدیم

کل کودکی و نوجوونی تو اون روزای سخت گذشت

شوهرم اولش سرمون کمدبود آگاهی نداشت گاهی سوالایی نیکرد یا حرفایی میزد که آتیشم میزد

اما خدارودشکر تو خانواده خوبی بزرگ شده حرمت سرش میشه

و اما من خودم از کمبودام روانی شده بودم

چند سالیه که با اومدن بچه هام تو زندگیم بهتر شدم

اما همیشه تو خلوتم از پدرومادرم متنفرم

بابام مرد اماخیلی دیر وقتی که ما نبود شدیم

روزای آخر خواهرام رفتن بیمارستان میگفتن مرگ سختی داشته

اما من بازم میگم کاش عذاب بیشتر ببینه

من برای مرگ پدرشوهرم خیلی غصه خوردم جون با اون فهمیدم پدر خوب یعنی چی

الانم مادرشوهرم بیشتر بهم خوبی میکنه تا مادر بیخیال

اما همینا بیشتر حالم و بد میکنه و از تو داغون میشم

عزیز دلم میدونم خودت بچه ای و بچگی نکردی دورت بگردم حواست به خواهر برادر کوچیکت باشه الان پناه اونا تویی 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم اصلا هول نکن درکت میکنم. منم بابام اینجوریه چیز های بد میگه بعد هم قکر میکنه ادم نارتحت نمیشه ...

اومدم  اینجا دلداریم بدن خیلی تنهام

😶عججججب🤑

یه چنین‌پدری اگر باشه که یه اپسیلون درصد ممکنه حتما تجاوز خانگیم میکنه والله ما میگفتیم‌مثلا گامبو ی ...

اره بخدا 

من یکبار بابام بهم گفت واقعا تو بی تربیتی. همین تنها توهینی ک بابام بهم کرد توی زندگی فقط همین یک حرفه ک بعد ۱۴ سال هنوز ازش ناراحتم

وای فکرشو بکن بابات بهت بگم ج.....

اخی عزیزم درکت میکنم منم بابام همینجوریه. مثلا چند ماه پیش با مامانم ماشین جدید گرقته بودن بعد منو و بابام داشتیم میرفتیم با ماشین جدیده دنبال مامانم که یجا کار داشتیم. داست با گوشیش صحبت می کرد نزدیک بود بزنه جایی من یه کلام بهش گفتم بابا مواظب باش بهم گفت بی شعور انگار من خودم کورم اصلا لیاقت ندارین باهاتون. بیایم بیرون. پس تو تنها نیستی. یه موزیک بذار و شروع کن یه کاری انجام بده مثلا درس بخون یا نقاشی بکش یا هرچی و فقط به فکر خودت باش. بعدن مثلا فردا یا پسفردا اروم باهاش صحبت کن 

بابام نزاشت برم دانشگاه

از طریق قانون میتونی بری. 

من خودم قربانی خانواده شدم. 

الان که پیر دخترم و بیکار و عمر بر باد رفته. هیچ کس ادم حسابم نمیکنه. 

خودتو پاسوز و پدر و مادرت نکن. 

فقط برو درستو ادامه بده و خودتو فرو کن تو شغل دولتی. 

تو جای دختر من. خواهر من‌ . از من عبرت بگیر. برو درستو بخون شاغل شو. 

بعد میتونی خواهر و برادرتم ببری پیش خودت. 

الان خودتو  فدا کنی به هیچ دردی نمیخوره.‌ الان فقط درستو بخون. و یه غذا درست کن بچه ها گرسنه نمونن.‌

مادرت طلاق گرفت شماها میرین پیشش؟؟‌