2777
2789

دوستان من تمام مشکلات زندگیمو میتونم حل کنم اما زنداداشم شده یک مشکل اساسی تو زندگیم . تازه ازدواج کردم و زندگی خوبی دارم شوهرم چشم پاکه و دوسم داره و هیچوقت ازم ایراد نمیگیره مخصوصا ظاهری . اما خودم خیلی دوس دارم یکم چاق بشم و توپر باشم . قدم بلنده . از شانس بدم زنداداشم یه زن چاق و توپر هست که پایین تنه بسیار درشتی داره ، خیلیا بدشون میاد و بهش میگن چاق ! اما اعتماد به نفس خیلی خیلی زیادی داره ، از طرفی به شدت جلف هست ، آرایش میکنه و به خودش میرسه ، همیشه میخواد بگه من از همه خوشگل ترم و خوش اندام ترم و شوهرم خیلی خوشبخته ! جلوی شوهرم بیشتر به داداشم توجه میکنه و خودشو خانوم نشون میده ! در حالی همه میدونن چقدر کم عقله ! هم سن هستیم ولی من خیلی سر سنگین تر هستم . منم به خودم میرسم و همه بهم میگن خوشگل و خوش اندام هستی . ولی خیلی بهم فشار میاد وقتی زنداداشم جلوی شوهرم خودنمایی میکنه لباس تنگ میپوشه و اصلا به حرف داداشم گوش نمیده ، چون سفیده شلوار نود میپوشه که پاهاش دیده بشه حتی وقتی داداشم میگه نپوش . حتی سعی میکنه به شوهرم نزدیک بشه و باهاش شوخی کنه ، وقتی شوهرم هست بیشتر به خودش عطر میزنه ، از غذای خودش مدام تعریف میکنه . شوهرم اصلا نگاشم نمیکنه اما من خیلی میترسم از اینکه با این کاراش آخرش تو دل شوهرم جا باز کنه ، میترسم شوهرم تو دل خودش بگه کاش زن منم اینجوری بود ، با اینکه من هیچ چیزی براش کم نمیزارم و همیشه بهم میگه عاشقمه ، دستپختم عالیه و خیلی خوش رو و خوش صحبت هستم .ولی این موضوع شده نقطه ضعف من و بارها بخاطرش با شوهرم دعوا کردم که به زنداداشم توجه نکنه ! ازش متنفر شدم دوس ندارم حتی بشینه رو به روی شوهرم که به هم نگاه کنن ، خیلی بدبین و شکاک شدم و خیلی زندگی ها دیدم که خراب شده بخاطر خیانت عروس خانواده ! اینم بگم که عروسمون یک بار طلاق گرفته از داداشم و باز برگشتن به هم . چیکار کنم راه حل چیه ؟ آرامش ندارم اصلا 😭💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم رفت و امدمو کم میکردم

به مادرت بگو وقتی شما اونجایین نگه اونا بیان 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

حق داری. مشکل داداشته نمیتونه زنشو مدیریت کنه با اون وضعش. گرچه ک ادم عاقل و بالع باشه مدیریت نمیخواد. ب مامانت بگو ایندفعه لباس جذب پوشید ی چادر گل گلی بهش بده بگه اینو جلو نا محرم بپوش معذب نباشی☹️

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خاک تو سرت فقط چون گاو شوهرتو از خواب بیدار کردی برای چی بهش گفتی توجه نکنه بهش تا صد برابر توجه کنه ...

دقیقا خیلی پشیمون شدم 😭ولی چاره ای نداشتم خیلی خودنمایی میکنه 

نباید اجازه میدادی همسرت بفهمه نسبت به زنداداشت حساسی. اشتباه خیلی بزرگی کردی، همسرت اگر نمیخواست هم توجه کنه شما الان دیگه شاخک‌هاشو تیز کردی.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)