2777
2789
عنوان

هرکس زنداداش داره بیاد😭بگین من حسودم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست
دقیقا خیلی پشیمون شدم 😭ولی چاره ای نداشتم خیلی خودنمایی میکنه

وای دختر اصلا به روش نیار دیگه 

توهم شروع کن خوب خودتو بگو از خودت تعریف کن هی 

نه که بد اونو بگیر اصلا بیشتر توجهش جلب میشه

هیچ وقت نه بد زنی رو بگو نه خوبشو پیش شوهرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو سرت فقط چون گاو شوهرتو از خواب بیدار کردی برای چی بهش گفتی توجه نکنه بهش تا صد برابر توجه کنه ...

اره اسی این کاربر بد گفت ولی درست گفت....تا زمانی ک سرش دعوا راه نندازی مرد حساس نمیشه. با این رفتارت از خواب بیدارش کردی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
داداشم خیلی خوبه و شوهرم دوس داره باهاش معاشرت کنه چجوری قطع رابطه کنم به چه بهونه ای ؟!

مطمئنی به خاطر داداشته؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیخیال شوهرت ب این خوبیبذار هرکارمیخادبکنه زن داداشت اصلا واکنش نشون نده بشین باشوهرت هی حرف بزن ک ا ...

دقیقا اینکارو میکنم نقطه ضعف نشون ندادم 

ولی انقد اعتماد به نفس داره دست از تلاش برنمیداره 

حتی مدام میپرسه نظر مادر شوهرت راجع به من چی بود چیزی نمیگه؟

خاک تو سرت فقط چون گاو شوهرتو از خواب بیدار کردی برای چی بهش گفتی توجه نکنه بهش تا صد برابر توجه کنه ...

الان که اینکار کردم بنظرت چیکار کنم توجهش کم بشه 

همش بهم میگه حساس نشو من برام اصلا مهم نیست چه زنداداشت چه هرکس دیگه 

با عروستون نمی تونید قطع رابطه کنید؟زیاد همدیگه رو می بینید؟ همسرتون و ایشون شماره های همدیگه رو دار ...

به چه بهونه ای قطع رابطه کنم 

آره زیاد می‌بینیم 

کلا دختر آویزونی هست از روز اول که من مجرد بودم همش تو اتاق من بود سرس تو زندگی و خاستگار های من بود 

نه شماره ندارن همچین حقی به شوهرم نمیدم 

داداشم خیلی خوبه و شوهرم دوس داره باهاش معاشرت کنه چجوری قطع رابطه کنم به چه بهونه ای ؟!

واقعا شاید تنها دلیل تمایل ب رفت و آمد برادرت نیس....

درضمن  ب نرادرت هم که یه جو خواهر وبرادری بود تو فرصت مناسب ب زبون نرم بگو زنت یکم کرم میریزه جلو شوهر من

خیلی نمیخوام دور همی باهم باشیم.شیر فهمش کن نره دعوا راه بندازه با زنش از هیچی بل بشو راه بیافته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
الان که اینکار کردم بنظرت چیکار کنم توجهش کم بشه همش بهم میگه حساس نشو من برام اصلا مهم نیست چه زندا ...

سعی کن از این به بعد دیگه ضعف نشون ندی. 

به همسرت دیگه چیزی در مورد زنداداشت نگو. 

خودت هم تلاش کن نسبت به زنداداشت یمقدار بی تفاوت بشی. 

اگر واقعا رفتارهای زنداداشت عمدی و مشکل سازه ، ارتباط رو آروم آروم کمتر کن ، ولی نذار کسی دلیلش رو متوجه بشه. 

آره خیلی اشتباه کردم ! چیکار کنم درست شه؟ 😭

هیچی ظاهرا هم که شده ، خودت و بیخیال نشون بده ، یه کلمه هم از عروس حرف نزن ، کمتر برو مهمونی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
وای دختر اصلا به روش نیار دیگه توهم شروع کن خوب خودتو بگو از خودت تعریف کن هی نه که بد اونو بگیر اصل ...

سعیمو میکنم خودمو نشون بدم ولی آخه ما اخلاق اینجوری نداریم از خودمون تعریف کنیم :(